Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 3

Recenze (557)

vteco 

všechny recenze uživatele

Od úchylárnami prolezlého Setha Rogena a čím dál lepšího Zaca Efrona bych čekal mnohem šílenější nálož pubertálního humoru. I když podobný styl vtípků je velmi specifický, tak pro mne je naprosto ideální, ale bohužel ne vždy jsou celý film na vysoké úrovni. Tudíž zde často lepší části střídají ty o poznání slabší a vše se veze jak na horské dráze. Škoda, že trailer ukázal téměř vše vtipné, ale stejně Sousedy nelze úplně potopit. /55%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, že by mohla po dlouhé době vzniknout povedená, svým způsobem docela chytrá a hlavně zábavná komedie, která se nebojí přitvrdit. Bohužel skutek utek a film tak překvapí jen slušným Efronem, který je sice pořád barbínou, ale už umí i hrát. Na druhou stranou otráví Rogenem, který od začátku své kariéry, ani trochu nezměnil nic ze svých kreací a režisér nedokáže přijít s ničím, co by se dalo nazvat vtipem, nebo zábavou. To co pak divákovi zbude je jedna velká, nezábavná a trapná křeč. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vtipná a zároveň originální je maximálně patálie s airbagem, jinak zjistíte, Daveu Francovi jde lépe hraní De Nira, než hraní, Zac Efron vypadá jak ko… Kotek a při pohledu na nahého Rogena v misionářské poloze dostanete chuť na klobásy a čerstvé jitrnice.. Otázkou je, co jsem vlastně čekal. Přesto o mléka prosté prsa Rose Byrne uvědomělejší než předloňská párty Project X. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od mien ako Stoller, Rogen, či Goldberg ? Inteligentnú zábavu rozhodne nie. Efron a mladý Franco sa nasťahovali vedľa tatka Rogena a Rose Byrneovej. Rogen spolu s Rose kedže majú decko chcú byť slušný a mať klud. Občas túžba po neslušnosti a odviazanosti zvíťazí, no nakoniec začína boj o ulicu. A to je vlastne hlavný ťahák filmu a pokiaľ vás ani Efron a Franco nechytia za gule, tak máte smolu. 70% - 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím predsa len priznať, že som sa pri sledovaní tohto filmu pobavil. Z amerických komédií, ktoré využívajú tento typ humoru musím povedať, že som sa skutočne aj zasmial a užil som si film s ich protagonistami. A môže za to najmä veľmi dobrý výber hercov, no rovnako je podľa mňa aj príbeh celkom dobre napísaný a má to v sebe takú oddychovú chuť. Je to zvláštne, lebo väčšinou mi tento typ filmov nesedí, ale v "Neighbors" to podľa mňa celkom funguje. Takže ako ľahká oddychovka je to podľa mňa fajn. Zabavte sa tak, ako som sa zabavil aj ja. Hodnotenie: B ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Pôvodne mal byť film o tom, ako Mac (Seth Rogen) spolu s priateľmi bojuje proti bratstvu. Po tom, ako si scenár prečítala Rogenova manželka, navrhla, aby pozmenili scenár a dopísali do neho namiesto priateľov manželku, pretože si nevedela predstaviť, prečo by Macovi mali pomáhať práve priatelia. (jedenzdvoch)
  • 26.8.2013 bol zmenený názov filmu z Townies na Neighbors. (fatalista)
  • Záverečná scéna medzi Macom (Seth Rogen) a Teddym (Zac Efron) pred obchodom Abercrombie and Fitch bola číra improvizácia. Zac Efron netušil, že si Seth Rogen vyzlečie tričko. (jedenzdvoch)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama