Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Backberga se něco děje. Tamní telekomunikační společnost Unicom se chystá uvést na trh nový, moderní produkt, když v tom zjistí, že na okraji města cosi číhá. Navíc dojde k nehodě, jež způsobí výpadek proudu, přičemž následuje řetězec událostí, dalších nehod a nečekaných milostných avantýr. Flicker je příjemný komediální příběh o lidech, kteří se snaží najít své místo v moderní společnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně absurdní a severské. Vlastně to, co je severské, je často dost absurdní, když nad tím tak přemýšlím. Každopádně tenhle film podle mě není úplně tak dobrý, abych z něj padl na prdel. Nejvíc mi asi vadilo prokombinování jednotlivých příběhů. Musím říct, že příběhy to byly dobré, ale přes to prokombinování se mi těžce přecházelo. Na druhou stranu si nemůžu vzpomenout na jiný film, který by byl na téma bezdrátové připojení a jeho vliv na mozek, což je dle mého v dnešní době dost aktuální téma. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

další severský film, který stojí za pozornost. Tentokárt se jedná o dost ulítlou záležitost. Film je plný dost bizarních postaviček, i samotný námět je dost originální. Ale co je hlavvní, film nestihne začít být nudný až otravný, jak se to u podobně laděných příběhů stává, ale dokáže bavit až do konce. Vydařená a opravdu vtipná komedie. Monitor se zvětšovacím sklem byl super ()

Reklama

Aky 

všechny recenze uživatele

Jejda, to je roztomilá komedie, snad kromě ajťáků se v ní každý musí najít, každý, kdo sem tam někdy bojuje s počítačem a nerozumí si s ním, rozčílí ho mobil, technika se obrátí proti němu. Hlazení po člověčí duši. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* narozdíl od ostatních u mě tento švédský film nenaplnil má očekávání. Děj je roztříštěný a nedrží po kupě, stejně jako příběhy hlavních protagonistů. Absurdního humoru je tam na komedii opravdu poskrovnu a většinou tak suchého, že drhne na patře. Navíc není zjevný, co vlastně filmem chtěl autor naznačit a nebo jen tak plácat co mu zrovna přijde zajímavý. Už hodně dlouho jsem nedal skandinávskému filmu tak slabou známku, takže je vidět jak velké zklamání to pro mě bylo. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama