Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Elaine Barrishová (Sigourney Weaver) je bývalá první dáma USA a nyní pracuje jako státní tajemnice pro současného prezidenta Garcettiho (Adrian Pasdar). Jejíma občas cynickýma očima sledujeme zákulisí americké politiky, kterou je ovlivněna i její rodina. Zatímco starší syn chystá svatbu, mladší se utápí v drogách a alkoholu, čehož rád využije tisk. Zástupkyně tisku Susan Bergová (Carla Gugino) má u Elaine černý puntík, protože si vybudovala kariéru na aféře jejího exmanžela. Vztah nevylepší ani další zveřejněná rodinná aféra. Přesto se tyto dvě ženy usmíří, protože je spojuje víc, než si na počátku myslely. (Ben Nevis)

(více)

Recenze (27)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, proč byl seriál s takovým potenciálem, vybroušeným scénářem a úžasným obsazením, zrušen? Sigourney Weaver je "The Lady", Ciarán Hinds zase správný "motherfucker", Carla Gugino "shines", James Wolk je "sexy brother" a Sebastian Stan "steals the scene." On je také hlavním důvodem, proč jsem se na tento seriál dívala. Ten týden, během něhož jsem všech šest epizod zhlédla, byl zvláštní. Asi bylo něco ve vzduchu, protože jsem měla opravdu hodně emotivní stavy a nevím, jestli to vyvolal právě Sebastian svým výkonem, nebo to začalo už předtím, a on jenom spustil tu přehradu emocí. T.J. Hammond breaks my heart. Začalo to nenápadně, kdy jsem v několika scénách s ním měla pocit, jako by mi někdo vrazil něco do srdce. Slzy v očích následovaly okamžitě a já si říkala "co to má sakra jako být..." Co to se mnou ten kluk dělá!:) A pak přišla epizoda 4 s názvem Lost Boys. Oh my fucking God! Those feelings... Naštěstí pro něj vše dopadne dobře a vypadá to, že chlapec se z toho nakonec dostane. Thanks God. Je škoda, že tak zajímavě rozehraný příběh i charaktery, nedostaly zelenou alespoň ještě na další sérii. Bylo by very interesting sledovat, jak by se děj vyvíjel dál. Stejně jako postavy. Když jsem kdysi viděla Al Pacina v Panice v Needle Parku, byl to pro mě ten nejhezčí filmový feťák. 21. století má svého nejvíc "Sexy Junkie." T.J. Hammond. "It's always important to look your best when you feel your worst.", "How am I ever supposed to do anything important, if no one ever helps me?" ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Moc povedený seriál o sváru profesního a rodinného života a také o antagonizmu a současně respektu zcela protichůdných profesí jako je novinařina a politika. Herecky, režijně i scénáristicky skvěle zvládnuté. Docela lituji, že první série nemá pokračování. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda politický filmy, nesnáším politiku samu o sobě a na seriál jsem se podívala na čisté doporučení a posléze pak kvůli Sebastianu Stanovi. A jeho postava taky zůstala jedním z předních důvodů, proč jsem sérii dokoukala. Protože nezáleží na tom, jak smyšlený scénář je - je stále pravdivý, až mrazí. Někteří si svůj život prostě nevybrali, neměli ani ten luxus možnosti, ale pořád zůstávají cílem pověr, pomluv a senzací. A nikdo se neohlíží za tím, že za titulky a drby se stále skrývá skutečná osoba, skutečný žijící člověk s pocity a city. O to se nikdo nezajímá. Hlavně že se noviny prodávají, zprávy filmují a lidé mají další senzaci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem seriálové Barvy moci s machiavelističtějším pohledem na dané téma, ale v tomto ohledu jsem se zklamal. Vesměs se jedná o rodinnou ságu, kde jsou aktéři ve svém osobním životě vystaveni bezprostředním dopadům politických bojů, kterými jsou ať přímo či nepřímo ovlivňování. Ta snaha o cynický pohled na politiku tu samozřejmě nechybí, ale není to nic, co by člověka vyloženě oslovilo či, nedejbože, šokovalo. Zkrtáka jsou tu zlí politici, ale hlavní postava si uchovává tu svojí nesposkvrněnost, kterou se tvůrce snažil schovat za neortodoxní jednání. Přesto se jedná o velmi zdařilý seriál a to především díky hereckému obsazení, kterému dominuje Sigourney Weaver a Carla Gugino, která mi zvedala tep pokaždé, když se objevila v záběru. :D 70% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Vyborna herecka zostava, zrozumitelne, vyvolava zaujem o dalsie osudy, nenudi. Skoda, ze zrejme po S1 zrusili. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Ne tak úplně politický seriál o politicích, kterou s přehledem táhnou dva ústřední protagonisté. Srdcařka Sigourney Weaver i záletník Ciarán Hinds jsou sice jako postavy ve vysoké politice naprosto neuvěřitelné a nepravděpodobné, ale jejich celkově je jejich naivní politika po nekompromisním House of Cards zajímavou a vcelku vítanou změnou. Proto je škoda příliš brzkého ukončení série, kvůli kterému zbytečně přehnaný závěr po povedených sedmi dílech vyloženě zamrzí. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Holky byly fajn, ale já si stejně nejvíc užíval sympatického hajzlovství v podání Ciarána Hindse. Poutavý náhled do rodiny bývalého prezidenta USA se nebere až tak vážně. Vysoké politické funkce, nezdárné děti, mediální mrdky, však to znáte. Další sérii bych skousl, ale s její realizací to vypadá bledě. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

70. Zlatý Glóbus za rok 2012 - nominace (2) - Nejlepší minisérie / TV film, Nejlepší herečka v minisérii / TV filmu - Sigourney Weaver ()

klida 

všechny recenze uživatele

Místo politiky a politikaření sledujeme spíš osudy jedné rodiny, která se v různé míře pohybovala a pohybuje v politice. A je to škoda, protože, když by bylo víc politiky a míň rodiny (třeba Burstyn tam je jenom proto, aby rozdávala moudrost), tak by to byla větší zábava. Takhle pořád koukáme, na Sigourney Weaver, kterou vůbec nemám rád a který všichni nepochopitelně podlejzaj s tím, jak je atraktivní, ačkoli to opravdu, ale opravdu není pravda. Zato Carla Gugino je fantastická stejně jako Mädchen Amick, která má takové v podstatě cameo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Americká politika je kapitola sama o sobě, takže tohle je taky seriál sám o sobě :-). Já bych řekl, že z těch politiků dělají až moc velké hrdiny. Přitom jim jde většinou jenom o moc a prachy. Ale tady jsou snad jenom samí kladní hrdinové, i když nějakou tu charakterovou vadu má každej. Mohu a taky můžu říct, že mě to ale celkem bavilo... ale lituju ty, kteří se v tom přestanou orientovat. Ze solidarity k takovejm divákům (i když možná nespravedlivě) snižuju hodnocení o jedno... a taky proto, že politici jsou piče. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Po In The Loop těžko uvěřit tak trochu skautskému přístupu Weaverové a typicky americkým poryvům ušlechtilosti. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Zákulisí washingtonské politiky a rodinného života jedné ministryně. Zajímavé, chytlavé a sympatické postavy. Chci další sérii! ()

xtraper 

všechny recenze uživatele

Spíš se to mělo jmenovat politické scifi, nebo aspoň natočit seriál o nejmenované zemi. MZV of USA, které záleží na lidech a ještě k tomu Číňanech, proboha to fakt vysklívá výlohy. Sigourney Weaver byla, jako vždy skvělá a zato má ode mne hvězdičku, jen by příště měla se svým herckým umem naložit lépe a vložit ho do lepší serie. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že Sigourney už je neuvěřitelných 60+. Plastika nebo digitální vyhlazování? Pilot: Tohle by beze studu mohli vysílat jako samostatný televizní film. Postavy mají vtip i dramatický náboj a i herci hrají slušně. Zápletka s Iránem byla slabá, ale vynahradila to linka v novinách. "Don't tell a bitch she is a bitch. Bitches hate it." Zbytek první sezóny: Mohli by tam dát zajímavější politické kauzy, anebo víc podrazů, seriál se však drží v civilní rovině. Něco jako kdybychom sledovali agenta CIA, jak vyplňuje formulář pro hlášení nadřízenému a přemlouvá agenturu, ať místo sledování přes špionážní družice pošle do terénu nějaké agenty. Rodina je pro budoucí rádobyprezidentku na prvním místě, a tak s ní řešíme synovu zálibu v drogách a běžně mammy + daddy issues. Na druhé straně politické barikády novinářka bojuje s mladší konkurencí, popřípadě s novinářskou etikou a hledá svou životní lásku. Každopádně hodně zachraňují špičkoví herci. Nebýt jich, hodnocení by šlo dolů. ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Zrušenie tohto seriálu považujem za osobnú urážku, pretože hoci som ho začala sledovať iba kvôli Sebastianovi Stanovi, nevidieť, ako sa Sigourney Weaver stane prezidentkou Spojených štátov amerických, bolo pre mňa najväčším sklamaním v televíznej histórii. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to skončilo po pár dílech. Přitom tak zajímavé téma. A prostor pro další děj(ové zvraty) tu byl jakbysmet, i když on stačil ten poslední zvrat a některé seriály by z něj žily ještě deset let... :-) ()

sigin21 

všechny recenze uživatele

Parádní herecké obsazení, které se snaží zachránit tuctový scénář, který klouže po povrchu jako kostka másla na teflonové pánvičce. I díky tomu byl "zvrat" v posledním díle, kterým tvůrci ukázali aspoň náznak odvahy jít nevyšlapanými cestičkami, jako pěst na oko. Škoda nevyužitého potenciálu, takhle bohužel jen 50% ()

wendus92 

všechny recenze uživatele

Zkusila jsem to kvůli Sigourney, která byla samozřejmě skvělá, ale po pár dílech jsem ztratila zájem. Možná tomu někdy přijdu na chuť. ()

Reklama

Reklama