Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminální drama z Los Angeles na konci padesátých let. Soukromý detektiv (Rufus Sewell) je nucen schovat se v jednom malém hotelu. Ukrývá se před zabijáky, kteří po něm jdou. Během tohoto ukrývání pomalu, ale jistě vysvětluje, proč se do této prekérní situace vůbec dostal. (Terva)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že se pořád ještě někdo snaží o filmy noir, i když tohle se nepovedlo. Noir prostě nemůže být až takhle zábavný. V konečném důsledku je to vlastně jen komedie v příjemné černobílé, která má jednu velkou výsadu - výtečné herecké obsazení, na které se - hlavně u krásných dam - dobře kouká. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Takze, konecne viden tento kickstarterem zafinancovany film. Noir to neni. Je to pouze kamerova glamour stylizace s noirovym designem. To je zasadni rozdil oproti skutecnym filmum noir. Nemuzu rict, ze by me to prekvapilo, protoze poradny noir nebo neonoir uz jsem nevidel roky (naposled Brick?, Bound?). Zde potesi samozrejme par peknych zaberu, a ucast meho oblibeneho Roberta Forstera (ktrery mi jako jediny prisel opravdu "noir"). Tanecni choreografie byla snaziva, ale na stare doby to nema ani omylem. Potesila postava odkazujici (dle meho) na Elishu Cook Jr., coz byl asi jediny vzpominkovy noir zablesk ..pokud jsem to teda spravne pochopil. Neni nutno videt. Kdyz se podivate na legendarni glam klip s Kylie Minogue od Kateriny Jebb, usetrite si 96 minut casu a pobavite se stejne, mozna lip... :-) ()

Reklama

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Zdařilý pokus o navození atmosféry doby a noir filmu. Gugino i Sewell se do svých rolí perfektně hodí, hudební podkres je pak třešničkou na dortu. Celkově jednoznačně skvělý zážitek jak pro fanoušky tohoto žánru, tak pro běžného diváka. ()

lukas.barbuscak 

všechny recenze uživatele

Presne toto sa stane, ak sa režisér pokúša o niečo, čo nevie. Dialógy napísané tak, že nikoho vlastne nezaujíma ich obsah, scenár nedáva žiadny zmysel, atmosféra nikde, a dej taký, že keby ani nebol, nikomu by to nevadilo. Jediné, čo je na tomto pozitívne, sú herci. Paródia na nezávislý film. A tak som sa tešil na oživenie noiru. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hotel Noir je zajímavý nezávislý film, který oslňuje nádhernou stylizací evokující noiry 40. a 50. let. Atmosféru jsem si vyloženě užil. Horší je to už s tím dějem. Proplétají se tu osudy několika lidí, kteří se náhodou či ne tak úplně náhodou setkávají v jednom hotelu. Máme tu hodně voiceoverů, hodně flashbacků. Něco z toho je super, něco je docela vtipný, ale bohužel tak polovina dialogů a zdlouhavých monologů je o ničem. Škoda, určitě to mělo větší potenciál. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama