Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hra s ohněm: Bohatý bankéř Georges (Philippe Noiret) se obává, že by jeho dcera Carolina (Anicée Alvina) mohla být unesena kvůli výkupnému. Soukromý detektiv mu poradil, aby ji ukryl k Erice. Až později se ukáže, že Erica vede vykřičený dům, v němž dívky z bohatých rodin slouží k potěše zákazníků s neobvyklými přáními. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

mac000 

všechny recenze uživatele

Jedině, ten, kdo zná jiné Robbe- Grilletovy filmy, je schopen se orientovat a poznat, jak si režisér s divákem zahrává, aby jej dostal kde ho chce. Jinak ale zklamání z výkonu slavných hvězd i hvězdiček ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ono to ma len taky kadejaky scenar /videl som kopu lepsich/, pan Cernyet /prohnili, prohnili proti Prohnilim, Tango/ hrat rozhodne vedel, dala sa mu verit aj rola bankara. Znmych hercov je tu vsak viac, konkretne Jean-Louis Trintignant /Muz a Zena 1966, Il Successo 1962/, krasna Anice Alvina /Friends 1971/. Dost erotiky, reziserskv ycibrene, vrele doporucujem. Nepravom zabudnuta starinka : 80 % ()

Zajímavosti (1)

  • Snímek Hra s ohněm je realizací slavného autora a režiséra Alain Robbe-Grilleta, velmi talentovaného inteligenta, který však své přednosti někdy až moc stavěl na odiv ostatním a odrazoval je tím od spolupráce. Ve snímku hlavní role ztvárňují Jean Louis Trintignant a Phillipe Noiret, který byl svým prvně jmenovaným kolegou dlouho k tomuto počinu přemlouván. Noiretovi se nelíbil přístup Grilleta k hercům, k penězům a k režisérství jako takovému. Považoval jej za sebestředného manipulátora, který mnoho mluví. Inu, nakonec na naléhavé přesvědčování kolegy Noiret souhlasil a dostal se tak k jedné ze svých nejhorších rolí v herecké kariéře. Grillet nesplnil lidské ani finanční závazky, které byly všem zúčastněným slibovány a oba velcí mužové jiných světů se už nikdy nesešli na společném projektu. (LiVentura)

Reklama

Reklama