Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kamarádi David (Rhys Wakefield) a Teddy (Logan Miller) se dostanou na nejlepší párty roku. Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání, a ze začátku jde vše podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale díky zásahu shůry vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho" - sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít. (Ownerko)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Faynové, napriek tomu úvodu pre " MTV generation ". Skvelý námet by sa obišiel aj bez " hustej teen " párty a v tmavšom prevedení by fungoval možno aj za plný počet. Zbytočný electro ha-ha (!) vesmírny "úder " vyčaroval rozpaky, no párty vytvorila masívnu pôdu pre pôvodný zámer a obohatil ho aj romancou. Produkčne fungujúca mašinéria, z ktorej si dnešný divák odnesie to , čo mu vyhovuje. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Môže byť! Presne takýto druh sci-fi mám rád, aj keď radšej z trochu vážnejšieho prostredia ako z nejakej teenage party. Námetovo však veľmi príjemné prekvapenie a v podstate aj celkom originálne, aj keď vo svojej podstate mi to pripomínalo film Coherence (taktiež vyprodukovaný v roku 2013). Ale najviac zo všetkého sa mi páčil ten psychologický rozmer premýšľania tých originálov po "rozdvojení". *SPOILER* Nie, teraz nemyslím tie bezhlavé jatky niektorých jedincov, ale skôr to ako David dokázal z tejto situácie svojou vypočítavosťou vyťažiť maximum. Škoda, že ostatné originály to zobrali tak ľahkovážne, mohlo to byť ešte oveľa lepšie. Obrovský potenciál zostal nenaplnený s viacerými rezervami. Ale aj tak super, isto lepšie ako tých 52% v hodnotení. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Plus jedna, mínus jedna... Klasická studentská pařba jak z MTV v nezávislém podání se sci fi prvky? Na papíře to možná zní zajímavě, realita je ovšem jiná. Nudná, hloupá a nevyrovnaná hodinka a půl, která se snaží být vážná, ale její nedomyšlený scénář jí podráží nohy na každém rohu. Mizerné obsazení a neuspokojivý závěr jen podtrhují zklamání, které plus jedna je. [35%] ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Kvôli nárazu meteoritu sa teen-účastníci miestnej párty naklonujú, avšak o chvíľu pozadu a zvýšia tak časové línie, vďaka čomu si divák môže tie otravné postavy s ich otravným konaním „vychutnať“ rovno viac krát. A pokiaľ ho z toho nerozbolí hlava, tak môže skúsiť aj rozmýšľať, či to bude mať hlbší zmysel a rozvinie sa niečo viac, alebo sa to iba tradične zvrtne z otupných hádok na predvídateľnú vybíjanú. Od režiséra MTV moderného, opatrného exploitačného remaku "The Last House on the Left" teda prichádza MTV moderný sci-fi thriller, s nechutným romantickým nádychom. Nie je to síce úplne zlé, no osobne to považujem za zbytočné a nezaujímavé; vzhľadom k tomu, že tu podobne ladené "doppelganger" témy už boli x krát, v rôznych variáciách, no hlavne v menej prvoplánových spracovaniach. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že v rámci zápletky velmi nápadité a skvěle ukočírované. Jen kdyby ten hlavní hrdina nebyl tak neskutečně nepříjemný nesympatický šulin... Skvělý vedlejší dějový narcistní motiv. Škoda, že tvůrci neměli ty koule dotáhnout jej do konce, případně jej více rozvést. Příběhy, kde zlo vyhrává nad dobrem, jsou vždycky fajn. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Atlantě. (Cheeker)

Reklama

Reklama