Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dialog po sexu. On se ptá: „Proč brečíš!“ – Ona zasněně reaguje: „Bylo to nádherný!“ Síla původního filmu z dob, kdy tahle ucha ještě nebyla na světě (1980), byla v tom, že ti dva u tichomořského ostrova ztroskotali coby děti a vším, co je čekalo, se museli prokousat, včetně toho, že se jejich těla měnila. Být v pubertě, asi bych snil o tom ztroskotat s podobnou kočkou někde mimo civilizaci, nicméně tihle dva stále vypadají jak z katalogu, napětí je nulové, atmosféra ještě slabší. Konflikty jsou umělé, na sílu vyvolané, nikam nesměřují a za pár desítek vteřin se prostě samy vyřeší. Omluva Brooke i Mille za kritiku předchozích kousků, tohle je vyložený (a zcela zbytečný) průšvih. ()

Reklama

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Na to, že tam vybrali fakt pěkné herce, tak film byl hrozný. Sešitý horkou nití. Jako by to chtěli mít rychle natočené a mít to za sebou. Absolutně žádná chemie mezi hlavními postavami, někdy až trapné scény. Vše absolutně odbyté. Je to škoda. Takový film se dá přece natočit tak, aby nás pohltila vlna prvních pohledů, doteků, citů a zamilovanosti. No absolutně nevydařené. Jedna hvězdička za ty hezké tváře - i když hlavní hrdinka měla vlasy jak od kadeřnice i po pořádné bouřce na moři - sen každé z nás :D ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle s původní Modrou lagunou má společného velmi pramálo. Pojato je to moderním stylem a dva mladí lidé skutečně uvíznou na relativně pustém ostrově, ale jelikož se film zabývá kravinami typu mejdan na lodi atp., tak nezbývá prostor na prozkoumávání ostrova a tak to pak vypadá, jako by hlavní hrdinové žili na pláži 2x10m, kde si spíchnou pouze provizorní přístřešek. Pak ani nevíme, na čem vlastně přežívali. Ryby chytat neuměli a během celého filmu snad ani nic nejedli, nebo jsem si nevšiml (ale já u toho dvakrát usnul, tak možná že mi něco mohlo uniknout). Dále jsme svědky spousty nelogičností, které tu nebudu vypisovat, už tak si tento brak nezaslouží tak velký koment. Konec byl pochopitelně neuvěřitelná slaďárna, aby nám náhodou něco nechybělo. 20% ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Docela velká sračka. Modrou Lagunu z 1980 mám rád a na tohle jsem byl zvědavej... bohužel se jedná o příšernou pýčovinu, která má s romantikou společný asi tolik co důchodce s mocí nad svým svěračem. Fakt je to hrozný, modeloj na ostrově nerostou vousy, žije tam s něma vopice a puma, no prostě je to úlet jako prase. Ač pod svou tvrdou slupkou romantik, tohle bylo utrpení :) 2/10 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama