Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,2milióna║ tak toto béčko z Danny Trejom vôbec nevyšlo, nezábavné, neprehľadné, režijne bez nápadu, sklamanie /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JESTLI SE PLAMENY PEKELNÉ ŽIVÍ OPRAVDU CHÁPAMA JAKO JSEM JÁ, DODÁM TI VÍC PALIVA, NEŽ BY TI DALA JEN MÁ DUŠE.…“ /// Zradila ho vlastní krev. Ale má kliku, páč Ďábel je tvor hravý a pro smlouvu nechodí nikdy daleko… Laciná béčková záležitost, který na zajímavosti přidává její posazení do westernovýho prostředí. Po půl hoďce začíná venku zuřit bouřka a vysvlečenej Danny mstitel začíná hledat bejvalý parťáky. Z repráků se linou celkem frajerský ďábelský zvuky, a jelikož nejsu úplně blbej, chápu, že není třeba pitvat okolnosti. Na rozdíl třeba vod starýho Hexe si nehraje na nic víc, než může nabídnout. Tedy splnění smlouvy, naplnění touhy a udělání radosti majiteli pohřebního ústavu. Akce je spíš o olovu a nevytrhne to ani ta trocha dynamitu. Taky chyběj emoce. Nechyběj tvrďácký kecy, ale to ti, kteří vědí asi i chtějí. Videofilm, kterej přinese uspokojení jistý cílový skupině. Myslel jsem, že bych i já mohl třeba … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Už vod malička mě vzrušuje věta: ,,Lomikare, Lomikare …“. 2.) Ďábel mně říká parťáku (a chlastáme spolu svěcenou vodu). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ó Satane, pif paf, to byla ale kravina. Nemám nic proti pistolnickým návratům z pekla, taky občas dostanu propustku z kotle, ale tady jsem se takřka pořád ztrácel v tom, kdo s kým a proti komu zrovna střílí. To ovšem nic nemění na tom, že potkat duo Trejo - Rourke v temné uličce, tak na zem položím peníze, platební kartu s PINem i cosi hnědého mazlavého a rychle prchám na druhý konec města, abych se utkal s daleko méně nebezpečnou Godzillou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo má v tváři zase ten známý výraz neskutečně naštvané rozinky (a opět mu vydrží po celý film), jen tentokrát vyměnil mačety za kolty (napsal bych šestiraňáky, ale to bych lhal)... A je to vážně zábava. Nijak duchaplná, ničím výjimečná, ale stejně se mi na ní spousta věcí líbila. Od začátku do konce se něco dělo a dělo se to v příjemně zběsilém tempu, likvidace padouchů a akce vůbec byla často velice nápaditá a vtipná (důlní vozík, petrolejka+dynamit...), Mickey Rourke byl ďábelsky (Aby ne!) slizký. Sympatická béčková záležitost, nestydím se za to, že mě tak pobavila. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No má to kurevsky televizní look a není to zase až taková řežba jak slibuje název, ale i když se jedná jenom o lehce nadprůměrný béčkový počin, tak musím přidat hvězdu navrch, protože když to porovnám z některými skvosty ve kterých Trejo v poslední době hrál (jako já mám toho zjizvenýho drsňáka celkem rád, ale bere fakt úplně všechno a hraje v kdejaký mrdce) tak je to o třídu lepší. Takže vcelku spokojenost a beru to jako předkrm před dlouho očekávaným návratem pana Mačety.70% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nápad a vizuální zpracování především pekla a jeho pána, za ně dávám dvě hvězdy, jinak hrůza moderního westernu.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dannyho Treja rozstrieľajú bývalí kamaráti úplne na cucky, skoro ako v Robocopovi. A keďže je toto rádoby western v štýle Vrany, Danny si odskočí do pekla, kde si sadomasochisticky pokecá so starým Mickey Rourkeom, alias Satanom a po čase sa vráti späť, ako démon pomsty s vypáleným krížom na prsiach, pretože Satanovi sľúbi, že mu do pekla privedie tých hajzlov, ktorí ho rozstrieľali. Čo bude nasledovať, si nie je vôbec ťažké domyslieť. A že to nie je nič svetoborné. Už z tohto opisu je každému jasné, že sa jedná o sakramentské béčko a mňa len mrzí, že som naň natrafil v televízií. Danny Trejo dokázal počas hodiny a pol zabiť a pomučiť oveľa viac ľudí, než Toper Harley v Hot Shots 2. Strata času. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tfuj, tak takhle tlustýho čerta jsem snad ještě neviděl... :-))) To bylo fakt peklo. Mysteriozní western, to hned zavánělo průserem. Ale mám rád filmy, kde Satan tahá za nitky dění... To ale čertem musí být Al Pacino a ne tahle koule s umaštěnými vlasy... Marně Trejo tvrďácky vraští svojí zjizvenou tvář, marně louská knírem a láduje kolťáky. Marně tvůrci zpomalovali některé akční scény a marně některé zase urychlovali... Působilo to neskutečně lacině a to nepočítám ty úděsně přesvícené exteriéry. Ať byla noc či den, kdykoliv někdo vstoupil do baráku z venku, zabírala kamera pohledem přes něj ven jen bílé světlo jak po jaderném výbuchu... Některé přestřelky sice ušly, ale celkový dojem sráží přemoudřelý Satanáš a opravdu easy zápletka. Nějak mám holt poslední dobou na westerny smůlu. Poslední dobrej co jsem viděl byl parádní Proposition a od té doby nic... Přidávám hvězdu za to vyjetí schodiště na koni... Víc ale než dvě hroudy zlata nedám. * * ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Bez pochýb béčkový film, ale vidieť po kope Danny Trejo a Mickey Rourke stálo za to. Škoda, že M. Rouke dostal postavu len Blacksmitha a tak bol malo čo na obrazovke. Vedel by som si ho predstaviť skôr ako nenažratého brata Reda Cavanaugh (Rola). Niektoré filmy pozerám len čisto kvôli angličtine a tento v originálnom znení nevyznel až tak zle, takže prižmúrim oči a dám 50%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě ne tak mizerné, jak by jméno režiséra nebo výčet herců slibovalo, ale přesto velice špatný akčňák ve westernových kulisách, který není ani hloupě zábavný, ani vizuálně působivý. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

V pravdě - neskutečná ultra mega ptákovina. Jako western je film velice špatně natočen. Nehodící se kamera se zpomalenými záběry tasení a těžký nepřehled v situacích. Herecké výkony naprosto otřesné nemluvě o logice kterou nechali tvůrci kdesi hluboko ve skříni. I když námět a příběh rozhodně špatný není, dalo by se s ním pracovat určitě o 100% lépe. Rourke jako Belzebub, který vyšle z pekla ztracence - zhrzeného a ukřivděného Treja, který z vizáží čaroděje Mrakomora jde pomstít svou smrt očistit svoje hříchy a přinést šest dušiček ještě větších padouchů do pekelných kádí páně Rourka, který pro změnu má vizáž spíše středověkého kováře. Zkrátka fanda - westerňákům se to asi líbit nebude a na fandy Tarrantinovské to také dojem neudělá neb je málo krve, hudba nevýrazná a dialogy prachbídné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, kvůli Dině Meyer dám i western. Spojení horroru a westernu fakt nemusím, tohle je naštěstí spíše spojení akčního filmu a westernu jen zápletkou o desperátovi, který se vrátí pomstít z pekla, lehce šmrncnuté. Danny Trejo si roli užívá, má na to ksicht i tetování, stejně jako Mickey Rourke, který se tady moc neunaví a nenadře, ale ten jeho ksicht se hodí už jen na ďábla. Dina Meyer je tradičně kouzelná, i když nv roli šrifovy vdovy a ne nějaké barové poběhlice. Film má spád, akční scény působí dobře, ale přesto je zdlouhavý a minimálně o dvacet minut delší než by měl být. 2.5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Fantasy western, který sice nenadchne, ale pobaví nápadem, obsazením a nakonec i tím béčkovým televizním zpracováním. Je docela škoda, že tohle nedostalo áčkový kabát a Rodriguezovu taktovku. Jinak Dina Meyer snad nestárne a kdyby takhle ta moje vypadala v pětačtyřiceti....................60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nóóó, ať to napsal kdokoliv, je to hotový trhák........... Úvodních pět minut je nádhernejch. Kreslené, povedená hudba, herci no prostě začátek, který vás strhne přímo do děje. Zatím to šlape. Banda zlodějů a vrahů se posléze vydává do města Edenlake, aby zde uloupili zlato z místní banky. Pak dochází k očekávané zradě a někdo při ní zemře. Byl jsem překvapen kdo to je, ale jen na chvilku. Městečko je posléze přejmenováno na Tombstone. (Pohřební kámen). To vše ani ne za patnáct minut. To pravé Peklo totiž teprve přijde. CITÁT - Není snad krásnějšího zvuku, než zoufalí nářek trpícího.......... DIALOG - GUERRERO - (Danny Trejo) - Máte na skladě nějaké rakve? REVEREND - (James Jordan) - Proč? Vy s nima podnikáte? GUERRERO - Dá se to tak říci. REVEREND - Kolik jich potřebujete? GUERRERO - Šest............. Mickey Rourke (Black Smith) vypadá příšerně a Dany Trejo je jako vždy charismatický. Film má pár viditelných chyb. Například obrácený kříž vypálený na hrudi prostě v některých záběrech není na hrudi vidět..... nebo hodiny v salonu - po roce začnou tikat, ale v některých záběrech je vidět, že opět stojí. Ale to jsou jen takové drobnosti. V Tombstone bude tak jako tak pěkně horko. CITÁT - ....a ten teď hnije v zemi........... Po půl hodině to ztrácí tu úvodní krásu, přidávají se logické chyby, špatný střih, divné momenty a zmatečné scény. Ale i přes těch několik nedostatků je to velmi koukatelné až lehce Tarantinovské. CITÁT - Čas běží....... Jo a i kamera je někdy povedená. Dám tomu tři za 60%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavej western, kterej jení jako ty klasický. Tady je hlavní hrdina vržen spátky z podsvětí, aby satanovi přinesl všechny své vrahy a tím se vykoupil. Celkem zajímavej nápad, ale spracování není takový, jaký slibuje název. Kydlení nepřátel je zde hodně, ale prostě mi tu něco chybí. Danny má opět svůj drsnej ksicht, ale moc zde nehláškuje jako třeba v machette. Rourke mě taky potěšil, i když je zde spíš okrajově jako Satan. Celkově dobrej filmek trerej na odreagování vystačí. Za mě 60% :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový film do nepohody, kterému vlasně nemůžu nic vytknout a zároveň mu nemůžu prdnout více než 3rudé. Skoro bych řekl, že vyšší hodnocení by film samotný urazilo.Takovýhle hrubozrný, jednoduchý, levný, na nic si nehrající brak-s příběhem zaplivaným jak rodokaps věky ležící na veřejných hajzlech, který celý film táhne jeden tetovaný mexikánec s xichtem připomínajícím poblitou a rozbitou tahací harmoniku na dně popelnice-ani větší ambice nemá. Když se pak v téhle freak peep show-jako zlatý hřeb-před kamerou párkrát projde "zrůda kdysyfešák Rourke" o pár kilo nateklejší než posledně aby s Dannym prohodili pár břidkých dialogů-musí být každému hned jasné co je tohle za můvíčko. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Je to béčko, je to direct-dvd, je to plné chyb, ale já se královsky bavil. Myšlenka udělat revenge akční western se mě zamlouvala. Navíc je tu skvělý Danny Trejo, který jako posel smrti z pekla je výborný. Jako lahůdka je tu do půl těla svlečený Mickey Rourke, který si Lucifera náramně užívá. Vynikající béčková jednohubka, která má tempo, dobrou kameru a plno akce. Možná jen škoda, že tu Trejo místo koltů netasí mačety. Hodnocení OST: Čekal jsem trochu westernových motivů než typicky průměrný akční soundtrack jako od Briana Tylera viz. Exp3. 5/10 ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film šel s kůží na trh s ňákým úmyslem. Ten byl, jak pevně věřím, potěšit fanoušky akce. Jenže všechno zůstalo tak nějak na půl cesty. Akce je to jednak blbě čitelná. Za což může debilní střih a kamera. A druhak až na část v dole, totálně bez nápadu. Obě hlavní postavy, tedy satan a Guerrero se tváří hrozně drsně a okej místama i jsou. Satan tedy pro mě především v mluvený fázi, protože všechny ty muka prostě věřit nešly. Mě ne. Danny se taky posnažil. Ale tím, že akce fakt nebyla nijak zapamatovatelná, to nemohl sám utáhnout. Záporáček... ale no tak.... fakt se mám bát chlapa, co na všechno posílá lidi okolo a jediný co dokázal je sejmout troubu šerifa?A zbytek bandy? Sice nám jsou jakože představeni, ale vlastně je to jeden no name vedle druhýho. A ňáká fakt drsoňská hláška? Možná tam byla, ale já si ji už nepamatuju. I s ohledem na tohle všechno se dá na film dodívat. Ten úmysl o kterým mluvím na začátku je dobrej a i za něj film nepobliju. Dneska už člověk za tyhle béčka musí být rád. Já dám 58 procent za dobrej úmysl. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Když "Direct to DVD" rejža natočí film, tak od něj moc nečekáte. Ale když ten blázen umí solidně postavit kameru, dát filmu stylizaci a udělá z Dannyho Treja westernovou Vránu a z Mickeyho Rourkea nechutně slizkýho a sympatickýho Lucifera, tak mu na to skočíte i přes viditelné chyby. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Fanúšici Dannyho Treja ktorý sa neštítia béčkových filmov (nie že by hral v nejakých trhákoch to iba s princípu) Budú krochtať blahom . Béčkový western nadupaný od začiatku do konca prestrelkami, neustálim výbuchmi, spomalenými zábermi, drsnými pózami ale hlavne neustále pribúdajúcimi mŕtvolami. Pripomenulo mi to štýlovky ako Diabli na motorkách alebo Nude Nuns with Big Guns. Svojim spôsobom je to prepracovaný film.... naozaj... v každom momente niečo explodovalo strih bol epilepticky rýchli jazda s koňmi nebola sfušovaná Koltov sa len tak dymilo a dinamit nuestále vybuchoval. Trejo je na svoj vek v dobrej kondícií jazda na koni mu nerobila problém no v istých scénkach určite použil kaskadéra. Absurdnosť v tejto snímke ma normálne núti pridať vyššie hodnotenie. Do Dannyho Treja šesť chlapov vyprázdni zásobník potom ho došlape kôň a popri to dostane ešte najmenej 10 guliek a prakticky mu nič nie je. Svojim spôsobom je to nenormálne dobré. Mickey Rourke ako satan tiež prekvapil (scéna kde trhá s Treja kožu je zaujímavá). Celí dej je o tom ako sa gang pod vedením Treja dostane k bani plnej zlata. Ostatný členovia zacítia zisk a Treja zabijú.. Rok na to sa však Danny vracia s pekla aby sa pomstil. ()

Reklama

Reklama