Reklama

Reklama

Road to Ninja: Naruto the Movie

  • Japonsko ロード・トゥ・ニンジャ ‐ナルト・ザ・ムービー (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zlovolný Madara vytvoří alternativní svět, kam přenese Naruta a Sakuru. Tato alternativní dimenze je sice částečně stvořena k obrazu nejhlubších přání obou hrdinů, ale jinak je zde vše naruby. Hrdinové si brzy uvědomí, že sem nepatří a začne se jim stýskat po jejich pravém domově a přátelích. Aby se dostali zpátky domů do svého reálného světa, budou muset získat záhadný svitek červeného měsíce. Ten ale hledá také záhadný muž v masce, který se s Madarovou pomocí snaží ovládnout alternativní svět. Podaří se Narutovi a Sakuře vrátit zpět a překazit Madarovi plán? (Euky27)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to nejlepší Naruto film. Na začátku si skrze Naruta a Sakuru položím otázku, kterou si občas prostě klade každý, jak by svět vypadal, kdyby se něco stalo jinak. Z těch scén, kdy Naruto postrádal své rodiče a jak byl s nimi šťasný následně v alternativním světě, jsem prostě vyměnkul. Druhá linie filmu se Sakuro je důkaz toho, že si musíme dávat pozor na to co si přejem a i když nás naši příbuzní serou, tak bez nich by to prostě nešlo. Samozřejmě můj oblíbený záporák Tobi nemohl zklamat. Byly zde scény které jsem si jenom představoval: Minato a Naruto v boji, Naruto požívá Hiraishin no Jutsu a závěrečné překvapení v podobě Akatsuki. A opět použito spoustu detailů, které se pak objevují(Proroctví, Ninja je ten kdo má výdrž) POZOR SPOILEROVÁ ČÁST: Příběh byl pro mě hodně originální a logický, vemte si, že Tobi chce použít Věčné Tsukyomy za pomocí ocasých démonů. Je to technika, kterou ještě nikdo nepoužil, Není tedy logické, že si che Tobi ověřit, že po tom co získa všech devět a oživí Jubbiho a spustí techniku, že bude opravdu fungovat? A to byl účel tohoto experimentu a tedy i základní kámen perfektního příbehu Naruta the Movie Road to Ninja!!!!!!!! ()

Illuminare 

všechny recenze uživatele

Je znát že se na tom podílel i praotec Kishimoto, ale k čemu to když to nemá špetku napětí a boom efektu? Začátek, jak je i řečeno ve filmu, je prostě divnej. Po transportu je do minuty hned jasné co se děje a jaká je situace, tim se vytratilo i překvapení. Ona i zavěrečná bitva stojí za pendrek. Poprvé mě asi bavily flashbacky víc, než samotnej děj. Spojení maminky, tatínka s Narutem se tentokrát povedlo. Normálně bych dal 3* ale jsem prostě fanda tak dam 4*. ()

Reklama

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele

Klidně by se v tomhle filmu nemuselo bojovat ani minutu, a přesto by mě bavil. Zrcadlové postavy byly tak zábavné, že bych se dokázal koukat jen na jejich skopičiny s Narutem a Sakurou. Zvláště Hinata byla neskutečně sexy a Japoncům se povedlo probudit mého vnitřního ero sennina pokaždé, když byla na place. Dost ale perverzností, film je po delší době konečně fillerem, který má kvalitu. Bitvy jsou sice průměrné, příběh jednoduchý, ale díky tomu to celé nepůsobí jako pitomost, ale celkem uvěřitelný zážitek připravený Madarou. Pro mě to není na škodu, ale naopak to zdobí tenhle oddechový a zábavný kousek. ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl hodně příjemné překvapení a možná snad i nejlepší ze všech Naruto filmů (pozn. The Last jsem ještě neviděla, takže nevím určitě), jednak kvůli tomu, že se setkáváme s Narutovými rodiči, kteří se mi tak nějak zavrtali do srdce už v anime, ale hlavně kvůli tomu, že se celý film odehrává v paralelním vesmíru, kde Hinata je potvora, Neji úchylák, Kiba má rád kočky, Sasuke balí holky a Gai je unavený stařík. Obří dávka humoru a zároveň velké zamyšlení nad tím, jaké by vlastně bylo, kdyby měl Naruto oba rodiče a legendami by byl někdo jiný. Skvělý bylo pozorovat Akatsuki jako společnost, která se dá najmout na pomoc komukoliv, a také mě zaujal i záporák Menma (který mimochodem vypadá jak náhodné spojení Naruta a Sasukeho) a hlavně největší highlight celého filmu - závěrečná bitva mezi Narutem a Menmou. Sledovat dva Kyuubi, jak si to mezi sebou vyřizují, s jejich Jinchuuriki na zádech jako jezdci, byl dechberoucí zážitek a možná snad i definice slova "epic" a ten konec, u kterého Naruto použil stejnou strategii jako jeho otec před několika lety proti Tobimu.. Prostě boží. Dávám lepší 4* za pár much, které by chtěly vychytat, ale jinak je film super! ()

Mr.Husts 

všechny recenze uživatele

Tohle byla skutečně pecka. Jakože seriál už nějaký pátek nesleduju a mangu nečtu z důvodů totální překombinovanosti a přijebnutosti, rozhodně nelituju, že jsem na Road to Ninja našel odvahu. V mnoha věcech příjemně dojemné a nostalgické (Naruto a jeho dospívání bez rodičů), originální (celková hlavní dějová zápletka mi příjde bezva :) a hlavně vtipné (perverzní Lee, dominantní Hinatka). Naruto filmy pro mně byly vždy jen slaboučkou jednohubkou k super seriálu, Road to Ninja je prodle mě ale MNOHEM lepší, než ty prasečiny co se v manze dějí. Moc jsem se bavil a zavzpomínal na časy, kdy byl ještě seriál naprostá pecka. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Na námětu filmu spolupracoval Masashi Kishimoto, autor mangy „Naruto“ (od r. 1999). (Illuminare)

Reklama

Reklama