Reklama

Reklama

Doktorka podsvětí

(seriál)
všechny plakáty
Z natáčení  - Michael Rapaport
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2012–2013), 9 h 25 min (Minutáž: 43–44 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hrají:

Jordana Spiro, William Forsythe, James Carpinello, Zach Gilford, Željko Ivanek, Floriana Lima, Jaime Lee Kirchner, Wendy Makkena, Jesse Lee Soffer (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příběh mladé chirurgyně, která se stane dlužníkem chicagské mafie a je nucena sloužit jako "doktorka podsvětí" a zároveň pracovat na plný úvazek v nejvýznamnější nemocnici v Chicagu. (AXN)

Videa (2)

Z natáčení  - Michael Rapaport

Recenze (11)

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech zatím průměrné 3*, uvidím, jak se to vyvrbí. Zatím oceňuji přinejmenším nápad a kvalitní herce (Gilford, Ivanek...). EDIT: Po osmi dílech zvedám na 4*, je to chytlavé a bojím se, že to zase skončí bez řádného závěrečného dílu. EDIT2 / SPOILER ALERT: Tak update po konci řady - autoři byli včas varováni, že série končí, a připravili kvalitní závěr :-). ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak tomuhle seriálu mě přivedl Zach Gilford, potom co jsem si ho oblíbil ve Friday Night Light. Zpětně si říkám, že jsem možná měl odolat, o nic bych totiž nepřišel. Seriál opravdu není nikterak skvělá záležitost a jedním ze stěžejních důvodů je hlavní postava. Doktorka Devlinová neboli Jordana Spiro je postava, která se chová naprosto idiotsky a svým chováním musí každýho rozumně uvažujícího vytáčet. Žádná další postava není zapamatování hodná. Navíc mi přijde divný, jak si tady rezidenti vyskakujou a šéf nemocnice působí jako by tomu nerozuměl. To už mi po té spoustě lékařských seriálů přijde naprosto neuvěřitelný. A závěr? Nepřináší sice nic extra objevného, ale alespoň se něco děje a dočká se to jakéhosi ukončení. ()

Reklama

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Tenhle pokus o mix doktorského seriálu a krimi z podsvětí se moc nepovedl. Celé je to neuvěřitelně nudné, příliš chtěné, repliky jsou tupé, nemá to šťávu a hlavní hrdinka je natolik nesympatická, že jsou vám její osudy od začátku úplně ukradené. První díl jsem dokoukala jen silou vůle, další si nechám ujít. Pilot - 30 % ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Překvapivě velmi lehce stravitelné aneb Dr. House pro blbé s postavou, která má o 80% méně charakteru než Gregory (i Spiro má ale něco do sebe), to vše s příchutí krimi. Neurazí (moc) a rozhodně neunudí xmrti. ()

phoebe.h2 

všechny recenze uživatele

Na seriál Mob doctor jsem se těšila. Očekávala jsem od něj, že bude něco víc, než jen seriál z lékařského prostředí. Tím sice je, ale ani jedna dějová linie nefunguje. Lékařské prostředí je velmi odfláklé a prostředí mafiánské je neuvěřitelné. Například postava Morettiho je naprostý fail. Představiteli této postavy to prostě nesežerete. A hlavní postava doktorky Grace je silně nepříjemná a těžko se s ní ztotožníte. Po pár dílech si nakonec uvědomíte, že je vám naprosto ukradené, jak dopadnou osudy jednotlivých postav. Potenciál měl seriál obrovský, ale již díky sledovanosti je jasné, že se dalšího pokračování nedočkáme. A v tomto případě si to seriál jednoznačně zaslouží. ()

Galerie (121)

Reklama

Reklama