Reklama

Reklama

Stoupenci zla

(seriál)
  • USA The Following (více)
Trailer 20
Mysteriózní / Krimi / Drama / Thriller
USA, (2013–2015), 33 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Kevin Williamson

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Kevin Bacon, James Purefoy, Natalie Zea, Shawn Ashmore, Valorie Curry, Nico Tortorella, Annie Parisse, Connie Nielsen, Sam Underwood, Kyle Catlett (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(45)

Pověstný sériový vrah Joe Carroll (James Purefoy) unikne z cely smrti a znovu se pustí do zabíjení. FBI osloví bývalého agenta Ryana Hardyho (držitel Zlatého globu® Kevin Bacon), který Carrolla před devíti lety zadržel. Zjizvený veterán ve spolupráci se zvláštní agentkou Debrou Parker a ostrým hochem Mikem Westonem zjistí, že Carroll vybudoval dokonalou síť svých oddaných stoupenců. Ti se mohou objevit kdykoli kdekoli a uskutečnit plány svého ďábelského vůdce. Zatímco Carroll pomalu utahuje smyčku kolem Hardyho bývalé ženy, syna a dokonce i agenta samého, Hardy se snaží ochránit nevinné, odolat své Nemesis a rozbít chorobný kult sériového vraha. První série hrůzostrašného seriálu Kevina Williamsona (Vřískot, Upíří deníky) přináší 15 fascinujících epizod – nikdy je nesledujte o samotě! 
(Magic Box)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

erased

Tak mne sa posledny dvojdiel pacil. ALe tiez by som privital novu seriu nadväzujúcu na posledné minuty. Bacon bez kontroly by mohol byt perfektny. Nehovoriac o tom, ze ho stale strasi Joe. Hladanie psychopatov vo vyssich vrstvach by asi prebiehalo trochu inak.

erased

erased (hodnocení, recenze)

KevSpa

Tak to je ta podstata teda pěkně neférová! Sice ten poslední dvojdíl stál za prd ale závěrečné minuty prakticky dokonalé. Klidně bych ještě nějaké kratší a hlavně celkově kvalitnější pokračování uvítal.

na příspěvěk reagoval alienemo

stow

stow (hodnocení, recenze)

Som na prvej sérii a preto ma zaujíma - končí sa celý seriál cliffhangerom alebo je to aspoň ako tak uzavreté?

na příspěvěk reagoval KevSpa

PanSoudce

PanSoudce (hodnocení, recenze)

První série výborná, druhá klesla na polovinu kvality první a třetí je na tom ještě bídněji, ještě ke všemu, když je jedna hlavní postava pryč... Nicméně dávám tomu stále naději, pokud se tvůrci vykašlou na šťastný konec a Ryan Hardy se stane Joem Carrolem. 

Mraxis

Mraxis (hodnocení, recenze)

1) Je mi jedno jestli je Verbal odborník na filmy. Já ho respektuju jako člověka s názorem. 2) Sračka je relativní pojem. 3) Komunita se rozhodne pro to co chce a to se bude točit. Vyjádři svůj názor, který určité množství stejně smýšlejících jedinců podpoří a pak se s tím smiř. 4) Lidská blbost je taky relativní pojem, zvlášť když fanoušek řekne, že blbci jsou odpůrci a odpůrce řekne, že blbci jsou příznivci. To jsou akorát pak všichni blbci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

ja si myslim, ze 71% jde. rekl bych, ze to odpovida sexepilu Kevina Bacona, kterej je podle me vyssi, navic je tam natalie zea, pro nas milfkomily, ale serial neni nic moc, tak to z toho takhle vyslo :-D

Mraxis

Mraxis (hodnocení, recenze)

Gay nadržený panic... Koho to zajímá? Věc se má tak, že Verbal taky zdrbnul pár filmů, které mám rád. Kladně ohodnotil pár věcí, které se mi nelíbily. Osobně si to neberu. Stejně ho mám v oblíbených, jeho názor respektuju. Každej má trošku jinej vkus a nikdy se s někým neshodneš na 100%. I blbejch 90% je docela zázrak. Procenta na ČSFD jen reprezentujou obecnej názor na věc. Neříkají ti, co se ti má a nemá líbit. Jasně, můžeš bejt rád, že věc, co se ti líbí je v červenejch a bejt naštvanej když je v modrejch, Nebo naopak, ale rozhodně si nepomůžeš když nad tím budeš vztekle přemítat a vymýšlet pitchoviny. Na takové pitchoviny se pak dá odpovídat jen podobnou pitchovinou.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

O tom to je, o hovadinách, opuchlý panici, nežrat tak dramaticky hodnocení čehokoliv, jsem rád, žes prozřel. Ano, jsem naivní.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Peytl

Jo, to jsou ty úplně charakterově nejpokřivenější mrdky a také je šíleně nenávidím!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

verbal

Ovšem je to logické, i já racionálně přemýšlím nad utracením každého, který si dovolil nemít Aťku Janouškovou v sekci top hereček.

na příspěvěk reagoval verbal

Mraxis

Mraxis (hodnocení, recenze)

Zapni si poklopec a utři si mléko z brady... pokud to tedy mléko je. Ale pokud to s tou teorií myslíš vážně... No, určitě najdeš okruh lidí, kteří se toho chytí... Ufologové a lovci Yetti taky existují. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Peytl

Díš, hned to vyodpaduji, aby si šulínek nepořezal předloktí a mělo to tu punc objektivity.

na příspěvěk reagoval Peytl

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

verbal

No, já nevím, ale už rozdělávám temperu s modrou, neboť se nechci podílet na tom, že by byl HOMO neseriozní.

na příspěvěk reagoval verbal

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Ty budeš určitě velmi erudovaný a úplně ta největší názorová autorita celého Kokotího klubíku, viď?

na příspěvěk reagoval Peytl

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Myslím, že Radek99 to popsal přesně. Ještě bych dodal, že hlavní záporák je k smíchu, naprosto nevěrohodný................

na příspěvěk reagoval verbal

A_san

A_san (hodnocení, recenze)

Už jsem tomu pomalu ani nevěřila! Třetí řada mě začala zajímat. Osmý díl a stále se koukám ráda, bez žádných kvílení nad tím, jak zase dělají z lidí idioty. Jen tak dál, ono se to snad ještě i vyšvihne :D

kyblik2

kyblik2 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Nová séria je zatiaľ vo veľmi zaujímavom tempe. Vraždy ako od bábkara pridávajú na napätí :) No uvidíme čo seriál ponúkne ďalej a či sa ešte vôbec ukáže Joe. 

na příspěvěk reagoval NightPorter

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

NightPorter

Joea čeká poprava, teď tam řádí někdo jiný. :-)

Natalie Zea se ve třetí zatím neobjevila, ale ta teprve začala. :) Ve druhé je. :)

filmator

filmator (hodnocení, recenze)

Tak co, sleduje někdo novou sérii? Já už na to nějak nemám odvahu... :)

na příspěvěk reagoval KevSpa

Reklama

Reklama