Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Druhá séria seriálu YuruYuri♪♪ opäť sleduje štyri hlavné hrdinky Kyouko, Chinatsu, Yui a Akari, ktoré tajne využívajú priestory bývalého Čajového klubu pre svoju vlastnú zábavu. (Carol Pifková)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Roztomilost si to z velké části udrželo, ale co se humoru týká, tak budu souhlasit s Larkym a za sebe také potvrdím, že už to v druhé sérii není tak úplně ono. Za mě propad o 2 body a jednu * - takže 6/10. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že na druhú sériu Yuru Yuri som sa tešila oprávnene. Akari a Kyouko samozrejme mojimi obľúbencami zostávajú ale moje sympatie si ešte získali i Himawari a Sakurako. V tejto druhej sérii sa neviem tejto dvojice nabažiť a som rada, že dostali viac priestoru ako v prvej sérii. Sakurako je skvelá a vtipná postava, zbožňujem jej povahu a jednoducho je celá skvelá. Akari sa nezmenila je to stále také isté teliatko, milujem jej dabing a jej nešikovnosť a večnú smolu. Kyouko stále tak isto trafená a to na nej žeriem. Prvá polka za mnou a ja som spokojná tak ako i pri prvej sérii a neviem či aj nie viac, pretože si uvedomujem, že sa smejem častejšie ako pri prvej...... Hotovo! Spokojnosť! ()

Reklama

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší bol koniec. To nie je irónia, naozaj sa mi tá divadelná časť páčila najviac :-). Jedine ľutujem, že sa aspoň jeden románik niekam neposunul. Mohli sa riešiť úplne iné problémy ;-). ()

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulý rok mě svým vtipem první Yuru Yuri nadchla a prohlašoval jsem ji za nejlepší komediální Anime roku 2011. Druhá řada ovšem jen těží z úspěchu svého předchůdce a není ani zdaleka tak kvalitní. Jasně, jsou tu stejné postavy a ty jsou pořád stejně střelené. Jenže to, jak s nimi v komediálních momentech scénář nakládá se poměrně liší. ------ Často se totiž stává, že vtip jaksi vyšumí do ztracena. Občas postavy prohlásí něco, co celou scénku zabije a některé vtipy si svou tupostí a nudností seriál opravdu snad ani nezasloužil. ------ Celá druhá řada Yuru Yuri mi přijde jen jako ztěžka dýchající a v posledních dílech už poněkud dodýchávající komediální kreatura, jež někdo po svěží první řadě nasílím vypustil do světa, protože by se to, díky jménu, mohlo prodávat. Pár solidních vtipů v každém díle tomu upřít sice nemohu, ale jinak je to zcela zbytečný a zbytečně zdlouhavý přídavek. Lepší 2*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama