Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před luxusní vilou je nalezen mrtvý muž. Náhodou ho objevila Benova nová kolegyně Nadine Richterová. Ben je tím zaskočen, protože počítal s tím, že se po dovolené vrátí Sabrina. Protože ale otěhotněla, rozhodl státní zástupce Lenz za Benovými zády o povolání náhrady. Nesoulad mezi Benem a Nadine ještě posiluje fakt, že nová kolegyně přichází z bývalého východního Německa. Mrtvola je pro nicméně pro oba velkou hádankou, neboť neměla u sebe žádné doklady a ani na výzvu v médiích se nepřihlásil nikdo, kdo by mohl pomoci s identifikací. Mezitím Ben a Nadine zjišťují, že ve vile, před níž byl mrtvý muž nalezen, zuří rodinná válka. Milovník umění Heinz Boosheim jen těžko snáší, že na polovinu vily má právo jeho nenáviděná švagrová Tanja, vdova po Heinzově zemřelém bratrovi Martinovi. Na základě nalezeného adresáře Ben a Nadine zjišťují, že zavražděný muž byl podle všeho callboy... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl bez Sabriny, takže se zároveň jedná asi o nejmelancholičtější díl Big Bena. Ben tu vzpomíná na doby se strážmistrem Fejfrem, který ho neskutečně rozčiloval, ale jeho frky neměly chybu. Stejně tak se tu poměrně rozporuplně rozloučili se Sabrinou. Prostě otěhotněla a vrátila se do Berlína. Bez rozloučení, bez ničeho. Bylo z tohoto dílu znát, že se s ní televize ORF nerozloučila úplně v nejlepším. I přes melancholickou náladu dílu a nové tváře v podobě nového strážmistra a nové vyšetřovatelky to ale docela šlo. Nová vyšetřovatelka je z Východního Německa a tak tu je prostor k dalším neokoukaným narážkám. Už tady mi je ale přijde, že lepší už to nebude a to nejlepší má Big Ben za sebou. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl poslední 6. řady Big Bena a bohužel i nejhorší. Zvlášť proto, že Sabrina byla odejita, Nadine se jí ani zdaleka nevyrovná.:-( Navíc představitel Pfeiffera tragicky zemřel a bez těch dvou už to není ono. Líbí se mi tu krátká scéna, v níž za tónů Yesterday Ben vzpomíná na Sabrinu a Pfeiffera (vzpomínková scéna je z dílu Berlínský vzduch). Scénáristům už docházejí nápady, vražda zamčením v sauně už tu několikrát byla. 40% ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama