Reklama

Reklama

Nae anaeui modeun geot

  • Jižní Korea 내 아내의 모든 것 (více)

Obsahy(1)

Jung-In a Doo-Hyun sa stretnú v Japonsku počas zemetrasenia. Čoskoro sa do seba zaľúbia a vytvoria pár. O sedem rokov neskôr, keď už sú manželmi, je Jung-In stále atraktívna, elegantná žena a fantastická kuchárka, ale Doo-Hyun je úbohý a nešťastný. Nenávidí neustále obťažovanie a negatívny charakter svojej ženy, je úplne zúfalý a uvažuje o rozvode. Keďže je však veľmi nesmelý a má strach požiadať o rozvod, najme si svojho suseda, aby zviedol jeho manželku. Keď však u nich neskôr zbadá citové vzplanutie, začne ľutovať svoje rozhodnutie... (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Keby to natočili Taliani alebo Francúzi, inak by to asi nevyzeralo, lebo toto bola naozaj bláznivá (skoro) komédia aj s určitým (dobrým) odkazom. Príbeh celkom v pohode, nápady bláznivé (najať si chlapa, aby zbalil moju ženu, žeby sme sa rozviedli, lebo ja nemám gule na tento krok - tak toto je fakt gól :)). Koniec dobrý, všetko dobré (pozitívne emócie pretrvávajú). Napriek tomu ale mi u toho čosi chýbalo. Preto max za 3*. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Toto se ne zcela bere vážně. Už jen kvůli tomu, co se děje při závěrečných titulcích :). Docela příjemně se na to dívá: 1) Fajn zábava. 2) Im Soo-Jung zatím v nejvíc dospělé (realistické) roli, v jaké jsem ji dosud viděl (od ...ing přeci jen trochu povyrostla) a postavu extrémně ukecané a protivné manželky zvládá úžasně. 3) Lee Seon-Gyun je mi sympatický už od The 1st Shop of Coffe Prince. 4) Scéna dojení krávy :). ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to naprosto skvělý film. Su-jeong Im naprosto exceluje, i když vám může z jejich řečí jít naprosto hlava kolem! Může se zdát, že je to jen na "pouhých" 80% v první polovině filmu, ale když zbývá posledních 35.minut, uvědomil jsem si, jak dobrým filmem All About My Wife ve skutečnosti je. Romantický nádech na vás dýchne každým pohledem na tu nádhernou slečnu a všechny romantické chvilky. Romance se střídá s komediálními prvky, situacemi i složitostmi, jak si Doo-Hyun, začne uvědomovat o co může přijít a znejistí ve chvíli, kdy mu přijde, jak moc je sám. Já si myslím, že se jedná o romantickou komedii se vším všudy a dostal jsem naprosto to, co jsem chtěl. Neříkám, že je to dokonalý film, ale každý z nás když si ho nechá promítnout pořádně v hlavě, na konec možná i dojde k závěru, že svou vlastní dokonalost v něm našel. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ti dva se prostě hledali, až se našli. Ani nevím, kdy jsem se u korejského filmu naposledy tolik pobavila. Začátek byl roztomilý, při prudění Jung-In jsem se málem potrhala smíchy a soused byl příjemnou zápletkou. Děj je sice lehce předvídatelný, ale v tomhle případě mi to vůbec nevadilo. Lepší než jsem čekala...4, 5* ()

joehot 

všechny recenze uživatele

I přes to přílišné podstrkování řešení budoucích situací ("Nevím, co mám dělat se ženou, jak zařídit, aby se se mnou rozvedla." - Puf! V tu chvíli se jako mávnutím kouzelného proutku objeví soused, odstrkující hysterickou ženu, která se do něj zamilovala, se slovy: "Já se nikdy nezamiluju. Varoval jsem tě. Jsem Casanova."), i přes hnaní do extrémů (Jung-In je zprvu roztomile naivní-poté totální hysterka-pak zase ztělesnění dokonalosti), mohu říci, že se mi Vše o mé ženě vlastně líbilo. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama