Reklama

Reklama

Strážci Galaxie

  • USA Guardians of the Galaxy (více)
Trailer 5
USA / Velká Británie, 2014, 116 min

Režie:

James Gunn

Předloha:

Dan Abnett (komiks), Andy Lanning (komiks)

Kamera:

Ben Davis

Hrají:

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close (více)
(další profese)

V tomto akcí nabitém, výpravném vesmírném dobrodružství se odvážný dobrodruh Peter Quill stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie. (Falcon)

(více)

Diskuze

Brutopyr

Brutopyr (hodnocení, recenze)

Gamora vytahne Draxe aby neumrel. Quil Rocketa a Groot jim udela airbag. 5*

Uživatel Charpy smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Jen nechapu, ze vic nezuzitkovali nejsilnější moment filmu. Do ty doby spojenci z donuceni a... po tom co je sejme Ronan si Peter bere Rocketa do naruci a bere ho ke Grootovi a Gamora tahne Draxe taky tam. A Groot kouka a premejsli jak dal. Trva to chvilku, ale je to fajn. Nejlepší MCU. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ronan by s kamenem asi zabil Thanose co? Když v té době neměl ani kámen 

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

"Zemřu obklopená těma největšíma idiotama v galaxii."

"Je to imbecil."

Už kvůli tomu humoru si tenhle film zaslouží vysoké hodnocení. I když by mě stejně zajímalo, kdo je vlastně ten jeho otec. Za celý film jsem tam neviděla nikoho, kdo by se aspoň trochu podobal andělovi. 

na příspěvěk reagoval Eržik

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Ainy

Pokud mě nešálí paměť, tak daboval a hrál pod efektama toho velkýho modrýho vězně, jak mu Groot vyvětvičkoval nos :) 

na příspěvěk reagoval Ainy

Uživatel Šimpy smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sylviiii

tak je celkem logické, že když se ti něco líbí, tak z jakého důvodu, jo mně se třeba líbí Asijské filmy, protože ty filmy nabízejí jiný druh akce, vyprávění, postav atd než třeba u Amerických filmů 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Vertaljot

Vertaljot (hodnocení, recenze)

Film som práve dopozeral, bolo to fajn, akurát, že som to videl s českým dabingom, ktorý bol dosť drevený (alebo ako hovoria naši bratia "prkenný"), čo film miestami zhadzovalo, v originálnom znení je určite lepší. 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

Prosím vás, nevíte, kdo by ten kačer z potitulkové scény jak popíjel s Beniciem ala Collectorem?

na příspěvěk reagoval jh666

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ahoj. Ten film jsem viděl celkem 3x ale až teď jsem si všiml že v obsazení je jméno Nathan Fillion. Nepamatuju si že by v tom filmu hrál. Může mi někdo napsat co tam přesně hrál a kde bych ho mohl zahlídnout ? Původně jsem si myslel že ztvárňuje Thanose, ale toho ztvárňuje prej někdo jiný.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Beckett51

Je pravda, že Interstellar jsem odhadnul zhruba po 70 minutách...u Predestination jsem měl víc teorií, ale moje chyba je, že moc přemýšlim, a někdy si tím znicím zážitek z filmu. :-) Ale obecně miluju Heinleinovu tvorbu.

na příspěvěk reagoval Helo

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Šimpy

Predestination je úžasný film, ale rozhodně víc odhadnutelný než Interstellar.  Všechno mi zcvaklo dohromady cca po 20ti minutách, ale i tak je to skvělej a promyšlenej film.

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Interstellar nebyl špatný, ale odhadnutelný, nejlepší sci-fi je bezpochyby Predestination...prostě Heinlein ;-).

na příspěvěk reagoval Beckett51

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

BackPa

Přesně nejlepší ci-fi za poslední dobu je právě Na hraně zítřka:) a kdybych se vrátil estě o pár let zpět tak Tron a Nevědomí:)

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Predestination mě skoro vůbec nebavil, Ex-machina byl povedenej film, od Chappie jsem čekal víc. Na Interstellar jsem byl v kině a na to, že ten film má 3 hodiny mě ani chvíli nenudil, film to byl hodně dobrý, navíc i "realisticky" podaný, ale víc se mi líilo Na hraně zítřka. A z komedií byl best asi Kingsman.

na příspěvěk reagoval Deryll

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Sethius

Predestination byl luxus, Chappie se mi taky líbilo, ale od Neila mě dostalo víc předešlý Elysium a Ex-machina jsem ještě neviděl :)

Související novinky

James Gunn získal dohled na DC filmy

James Gunn získal dohled na DC filmy

25.10.2022

Hollywood se po delší době opět mírně otřásl v základech, to proto, že režisér a scenárista James Gunn byl studiem Warner Bros. Discovery potvrzen do role jednoho z šéfů sekce DC films. Kompletní… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

Čtvrtý Thor naverboval Gladiátora

30.03.2021

Natáčení čtvrtého dílu asgardské ságy pod režijním vedením Taiky Waititiho (Thor: Ragnarok, Králíček Jojo) právě v těchto dnech probíhá v Austrálii a už nějaký čas víme, že mimo známých tváří Chrise… (více)

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

Strážci Galaxie ve čtvrtém Thorovi

10.03.2020

Následující článek obsahuje mírné spoilery ke konci Avengers: Endgame. V posledním filmu s původními členy Avengers se Thor s tváří Chrise Hemswortha na konci vydal do vesmíru v lodi týmu Strážci… (více)

Reklama

Reklama