Reklama

Reklama

Nultá hodina

(seriál)
  • USA Zero Hour
USA, 2013, 9 h 12 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Paul Scheuring

Hrají:

Anthony Edwards, Carmen Ejogo, Scott Michael Foster, Addison Timlin, Jacinda Barrett, Michael Nyqvist, Amy Irving, Neil Napier, Grace Gummer (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Nenápadný vydavatel časopisu Hank se vydává zachránit svou manželku. Poté, co na bleším trhu koupila staré hodiny, ji unesl jeden z nejnebezpečnějších žoldáků na světě. Hank je rozhodnut ji najít za každou cenu... (TV Prima)

Recenze (31)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Neuvěřitelně papírem šustící scénář a idiotská logika děje vs. celkem poutavý příběh a bravurní technické zázemí. Co z toho asi bude? ()

Thomick

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, dám tomu aspoň tři díly, ale z více než poloviny je pro mě tenhle seriál ztracenej. 1) Ne že by se z diváka nedělal blbeček - prostor pro vlastní domejšlení nulovej, to se radši položí tisíc sebestupidnějších dotazů, což seriálu takovýho formátu přirozeně neprospívá. 2) Hrozivej slintající neherec v hlavní roli + Addison je ve vážný roli náká divná + málo Jacindy, evidentě. 3) Co má znamenat ta opakovaná "sranda" z hollywoodskejch filmů? Takovej bude jedinej humor v Zero Hour? Ouch - to se na něj radši vykašlat uplně. 4) Soundtrack zní jako blbá variace na Zimmera, námět zase jako blbá variace na Browna ... ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Spiknutí, církev, únos, hodiny, zlý nacisti, hodný nacisti, nacistická ponorka za polární kruhem, dementní agentka FBI a výsledek je ukrutně pomalu se vlekoucí nuda. Pilot mysteriozního seriálu musí chytnout za koule a šlapat tak, že 40 minut uteče jako voda, což asi tvůrci nevěděli. 40%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Viděny dva díly a mohu konstatovat,že seriál má dobrý nápad a je tam asi dost mysteriozního nádechu a i celkový příběh je poutavý,ale jak psali už jiný uživatel herecké výkony a například pro mě chybějící atmosféra sráží hodnocení níž.Za mě zatím celkově 50 % a tři hvězdy. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Parádní zápletka našroubovaná na dialozích imbecilní skupinky njůjorských dementů, jejichž IQ nepřesahuje inteligenční kvocient hrnečku čínských nudlí. Srazit stopáž na 100 minutovou trilogii, vyrazit scénáristu a všechny herce krom Michaela Nylqvista a najmout místo nich hadry na košťata, dostali bychom rozhodně lepší podívanou. Mělo to slušnou naději, utopenou ve skleničce rychlokvašek. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Osobně si nemyslím, že je to tak špatné jak to řada lidí hodnotí. Ba naopak, já se dobře bavil. Spousta napětí zajímavých nápadů a zvratů. Ano byla to v podstatě blbost, ale který podobný seriál není. Tohle díky brzkému zrušení naštěstí skončilo uzavřené, ale s možností pokračování, které sice nebude,... Je to prostě jen jedna s konspiračních teorií o církvi, která je zajímavě realizovaná. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na Zero Hour jsem se docela těšil na základě traileru, německé konspirace mám rád, když se dobře uchopí. Bohužel to se tady asi úplně nepovedlo, jak jinak si vysvětlit tak rychlé zrušení. A proč to nevyšlo? U mě je problém hlavně s církvi, tu já nikdy zrovna nemusel, alespoň v tomhle významu. No problém je i to, že se tam dějou opravdu divné věci (např. opuštěná naci-ponorka). Herecké obsazení není zajímavé, těšil jsem se alespoň na Addison Timlin, ale ta ta pouze plní roli dekorace, i když pěkné. Musím souhlasit i s tím, že nechápu, proč se záporák pořád všude tahá s tou ženskou. Zavřít a basta, vždyť jí sebou nikdy nepotřebuje. Po třetím dílu je konspirace vyhnaná do takových výšin, že stejně není možné vytvořit odpovídající zakončení a zrušení je tak i částečným vysvobozením. I když uznávám, že kdyby se pokračovalo, i já bych nejspíš koukal dál. Takže já jsem zklamán, možná i kvůli původním očekáváním a proto je vlastně docela s podivem i mé jen lehce podprůměrné hodnocení. Občas to mělo i snahu o dobrý okamžik. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdina je obdivuhodne spatny. Triska pro zmenu ani za tolik let v USA nezvladl nic udelat se svoji usi trhajici anglictinou. Pilot byl tak sileny, naplneny pochybnym spiritualnem a vubec po vsech strankach (zejmena tech hereckych) podivny, ze ani nevim, kde zacit s rozborem. Kazdopadne v teto serii vidim stejny potencial bizarni az zvrhle zabavy podobne jako v dalsi "lol" serii - Arrow. Proto k objektivnimu hodnoceni pridavam treti "cynikovu divno-hvezdu". Po neskutecne zkusenem zakompovani Alberta Einsteina do tretiho dilu teto konspiracni serie jsem lapen. Jeste nekolik dilu rozhodne dam, tohle se jen tak nevidi... :)) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi trochu vadili hlavní představitelé. Jediná charismatická postava byl Michael Nyqvist. Dějově to připomíná filmy typu Lovci pokladů nebo různých konspiračních příběhů. Líbila se mi lehká nepředvídatelnost oč běží a jak se to celé vyvrbí. Tempo dost svižné a s každým dílem se to posouvá dost dopředu. Odehrává se to v dnešní době s přidanýma flashbackama, především z nacistického Německa. Ukončeno fairově. Dabing. (hodnocení za 1. sérii - konec) ()

Pod 

všechny recenze uživatele

Nemám absolutně žádný problém dát tomuto seriálu plný počet, obzvláště kvůli zdejšímu extrémnímu podhodnocení. Během 13 dílů, kde je tajemství na každém kroku, projdeme mnohem více záhad a konspirací, než jsem čekal. Mnohem více a mnohem zajímavějších témat ze světa tajemna by nás určitě ještě čekalo v nadcházejících řadách, které by se, podle závěru, odklonily od původního děje 1. řady a zkoumaly by vše možné záhadné, která je uzavřena, nebýt neobnovení pro další sérii, díky bídné sledovanosti (opět, jak jinak). Takový seriál by to chtělo... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Takovýhle záhady mám rád. A bavilo mě vždy to luštění a nacházení dalších hodin. Bohužel celkově nic moc. Herecké obsazení mi moc nesedlo, scénař taky nic extra a hlavní příběh mě moc nebavil. Ale stejně jsem to dokoukal a vyržel těch 13 epizod. 50% ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Je obtížné hodnotit něco, co mělo tak málo dílů a bylo v podstatě zrušeno v tom nejlepším. V tomto případě to mělo to štěstí, že to vcelku mělo uzavřený děj. Nedá se, říci že to byl propadák. První polovina se mohla zdát, že je až příliš utahaná, za to od půlky to mělo vcelku solidní zápletku. Škoda je trochu, že v té konspiraci se trochu zamotali a že některé věci tak trochu nedořešili a vysvětlení že je to "ruka boží" či něco takového je trochu málo. Nelíbila se mi ani ta honba za těmi hodinami, což hodně sežralo děje a když potom je potom...no bylo to trochu podivné a často to srazovalo jinak slušný potencial serie. Je to škoda, druhá polovina opravdu měla dobrý spád. 2*. ()

nudla 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle konspirační příběhy ráda. Ne, že by tento nějak vynikal nebo dokonce patřil mezi ty hodně dobré, ale bavilo a napínalo mě to dostatečně na to, abych se podívala na všech 13 dílů. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Námět slušnej, scénář horší, provedení na hraně, Edwards za ní (lze mu uvěřit akorát tak to, že vede noviny). Škoda ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, provedení horší. Bohužel přímo hlavnímu hrdinovi postupem času nefandíte, fandíte jeho "bratrovi", který se v posledním díle polepší a hrdinně zemře. ()

Hanz924 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to fakt hodně líbilo, mělo to děj, příběh a každý díl na sebe dobře navazoval. Ale postupem dalších epizod to začalo být až docela otravně zdlouhavé a natahované, až jsme se dostali ke stvoření něčeho nereálného. Co ale zase dává alespoň pro mě jako jedno velké plus, že seriál je velmi dobře ukončen a nezustává tu prakticky otevřený příběh. ()

Schnitzl 

všechny recenze uživatele

Takže co to v tom hrnci vlastně máme... 40 % Indiana Jones, 40 % Dan Brown, 10 % Supernatural a 10 % BloodRayne: The Third Reich... Awesome!!! :D (A nemůžu si pomoct, ale při pohledu na hlavního protagonistu se mně pořád vybavuje ER (Pohotovost)...) ()

Reklama

Reklama