Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kariérní kouč Sven právě prožívá krizi. Pomáhá lidem změnit jejich životy, ale sám je z toho svého už unavený a jeho dosavadní zaměstnání ho přestává bavit. Dává výpověď a rozhodne se uskutečnit svůj velký sen. Chce být volný jako Johan, jeho dávný přítel, dobrodruh a spisovatel, který se díky svým knihám stal národní celebritou. Odlétá do Thajska, kde chce napsat svůj první velký román. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

JohnyD 

všechny recenze uživatele

A že to nejde! Pri dvoch scénkach som plakal od smiechu a v tomto hnusnom počasí bolo fajn sa presunúť do Thajska. Zo začiatku to síce drhne, ale ako náhle sa ocitáme na plážach zaliatymi pieskom a slnkom, tak to začne odsýpať. Švédi mi trošku dali vieru, že vedia točiť aj európsku rutinu romantických komédii 6-7/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenkrát na Phuketu je neuvěřitelně fajnová komedie. Sice je její podstata naprosto klasická a v ničím se neliší od celé řady dalších romantických komedií, ale to zpracování si podle mě pět hvězdiček zaručeně zaslouží. Díky postavám ve filmu, díky hercům, díky atmosféře a díky prostředí. Skvělý film a splnil účel. Zvednul náladu. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

"Bylo by klišovité, kdybych tě políbil? Žalostně." Moc fajn komedie s neodmyslitelně romantickou složkou, na kterou se kdykoliv podívám ještě jednou, když budu mít náladu pod psa. Obzvlášť jsem ocenila, že nebyla prošpikovaná vulgárnostmi a jinými nechutnými explicitními scénami. Jo, přesně takové lidičky jako je milá, sympatická Anya s kouzelnýma kukadlama a roztomile nerozhodného Svena s jeho později phuketským, trochu trhlým bráchou, beru do party. Z fleku bych sbalila kufry a letěla do těch nádherných míst a brouzdala se s nimi po písčitém pobřeží. Ty ostatní akce bych pochopitelně neabsolvovala, ani kdyby mně platili zlatýma cihlama :-) Sice jsem měla pocit, že je tam víc Švédů než domorodců, ale to by byla jen malá vada na kráse. Jen houšť takových prima oddechovek s maximálně příjemnou atmosférou, kde jsem se od začátku tlemila a měla jsem ten stabilní úsměv na rtech až do konce, který jsem pochopitelně předvídala, ale bylo mně to úplně fuk:-) Švédové zaperlili a že tam byl shitový soundtrack, který někoho iritoval mě nechává v naprostém klidu, protože mě do té bezva atmošky naopak sednul jak správně nasazený gaťky:-) Možná to ještě zvednu.....:-) P.S. Moc velký dík za titulky playboxguest:-) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Pohodová nálada sálající z téhle romantické komedie je poměrně dost nakažlivá. Nenašla jsem tu sice humor, u kterého bych se válela smíchy, ale potěšila mě absence fekálních a sexistických rádoby vtípků. Navíc mám bezva pocit, že při opakovaném zhlédnutí bych se u některých scén a hlášek bavila ještě podstatně víc. (65%) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

[[ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ]] ve zkratce: tuctová severská romantická komedie, které k třem hvězdičkám pomohla především nostalgie po Thajsku v těchto chladných dnech. Na jedno odpočinkové odpoledne jak stvořená. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama