Reklama

Reklama

Eminem feat. Rihanna: Love the Way You Lie

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2010, 4:26 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip amerického rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Eminem. Pieseň Love the Way You Lie je súčasťou jeho siedmeho štúdiového albumu "Recovery", ktorý vydal v roku 2010. (MM_Ramone)

Recenze (41)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento singel z comebackového albumu Eminena je vtesnaný do klipu, ktorý tak nejako strojovo ponúka sexy, coolové a násilnícke pózy dvoch hollywoodskych hviezdičiek, pričom všetko sa to križuje s klasickým hudobníkovým výstupom a pózerstvom Rihanny, ktorá si tu ůberčervenou hrivou asi kompenzuje svoju snedú pokožku. ()

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Combo s Rihannou sa mi nepáči, preto som túto pesničku ani nepočúvala, a mne keď sa niečo na pesničke nepáči, klip ani nevnímam. No potom, čo som videla toto interview kde Eminem rozpráva o Love the Way You Lie (3:41), tak som zmenila názor. Síce stále Rihannu nemusím, takže za ňu strhávam *, no klip je inak super. btw, konečne som našla opravenú pesničku: part I solo, part III. + choreo ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Takto má vyzerať súčasný moderný videoklip. Jednoduchý, ale silný dej s jasným posolstvom odsúdenia domáceho násilia v hlavných úlohách s mladými, úspešnými hviezdami, obľúbenými súčasným teen publikom. Po Lost Monaghan týmto dokonal svoj herecký prerod na ťažkého, problémového drsňáka, čo mu ide asi najlepšie. Dôkaz, že ak je Megan vo svojej úlohe ticho, tak to skutočne nevadí. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Když spojíte krále rapu s královnou R'n'B (i když já osobně ji rád nemám) a nejkrásnější ženou planety, dá se předpokládat, že vznikne něco výjimečného. Leda by to zkazil poslední člen...to by jím ale nesměl být skvělý herec, Dominic Monaghan. Hudba, režie, herecké výkony Jak Doominica Monaghana, tak Megan...všechno skvělé... Lidi vážně, tohle je prostě geniální dílo. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Luxusní song i klip, a zřejmě jedna z nejlepších (ne-li nejlepší:) rolí Megan Fox a Dominica Monaghana. Energický nářez, při kterém mě vždy mrazí. Geniální propojení všech prvků, text, video a hudba. A především také tomu všemu vévodí "King of Rap" Eminem a údernost jeho hlasu, která celému klipu dodává ten správný "drive." A myslím, že je to tak. Máme rádi, jak to bolí... "Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts..." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Klip, ako aj pieseň hovorí o tom, že ak si v toxickom vzťahu, tebe ten vzťah pripadá normálny a nevidíš, že je šialený, pretože si v tom vzťahu. Pripomína tak podobné vzťahy, ktoré v skutočnosti obidvaja interpreti zažili. (ChArLeNe)

Reklama

Reklama