Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už od malička moje nejoblíbenější komedie, kterou jsem viděl xkrát. Především pak kvůli Genevieve Grad, do které jsem se jako malý zamiloval. Každopádně zde (stejně jako v celé sérii) hraje prim největší - báječný Funes a ty jeho legendární grimasy a hlášky. I v mých očích jde o nejlepší díl celé série. Takže se děcka pohodlně usaďme a pojďme se přenést na francouzskou riviéru, kde budeme sledovat nejen nahánění nudistů, ale především jednu z nejlepších komedií – jaké kdy frantíci natočili. 80% ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po nedostižném Fantomasovi, kde si Louis de Funés zahrál komisaře Juvea, je tady tento nervózní Francouz, jako extravagantní četník Cruchot. Nejradši mám asi první tři díly (např. v Četník se žení je vše dovedeno do největší ztřeštěnosti - humor, spousta omylů a nedopatření, honičky), zajímavý je ale i film o návštěvnících z kosmu, ať už je jakkoli přitažený za vlasy. Jedná se o velmi slavnou komediální sérii, která má i přes svou nevyváženost a kolísavou úroveň divákům stále co nabídnout. Tady pobaví především Cruchotovo rozpočítávání, jízda na traktoru (!!) či Funés převlečený za mladou Arabku. Letní klasika, kterou lze sledovat pořád dokola, aniž by omrzela. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Komediální klasika, na které si jeden z korunních princů humoru Louis de Funés udělal jméno. Pobavit opravdu dokáže i na x-té shlédnutí, hlavně v mém případě. Je pravda, že díky této roli jsou některé oblíbenější (Duchemin) v pozadí, přesto se však nedá upřít, že Četník patřil vždy k tomu lepšímu od Funése, který měl štěstí i na sekundanty, např. Michel Galabru či Jean Lefebvre. Navíc je povinnost zmínit skvělý český dabing ze staré školy, jenž nás vždy provázel francouzskými filmy. 100% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Tak farebné prostredie a kostýmy pre tak čiernobiely príbeh a postavy. Šablóna povrchného humoru, ktorá sa vnára do divákovej pozornosti ako hodinu a pol dlhá kolonoskopia. Ale za čiernobiely si ovšem môžete dosadiť časuvzdorný, za šablónu povrchného humoru šibalské policajné historky a za kolonoskopiu klasiku. Väčšina z vás to tak predsa vidí. Pre mňa je to Žandár, s ktorým som Sám Trpel. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Sekvenci v autě s jeptiškou natočil tehdejší kaskadér Gil Delamare. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Šesť dobrodružstiev žandárskej brigády Saint-Tropez videlo vo francúzskych kinách viac ako 35 miliónov divákov. Prvá časť prilákala do kín takmer 8 miliónov návštevníkov. (Arsenal83)
  • Pri zrode ságy o žandárovi stojí nešťastie, ktoré sa začiatkom 60. rokov prihodilo scenáristovi Richardovi Balduccimu, keď mu ukradli z auta kameru a rozhodol sa podať sťažnosť na žandárstvo Saint-Tropez: „Bolo poludnie. Keď som prišiel, našiel som obkročmo sedieť žandára. S veľkými ťažkosťami vstal, aby prijal moju sťažnosť a vysvetlil mi, že toho zlodeja dobre pozná a že ho pred pár dňami skoro dolapil." Keď túto historku povedal de Funèsovi, ktorý bol vtedy ešte klavíristom v nočnom bare, ten okamžite zareagoval: "Natočíme o tom film." (Arsenal83)

Reklama

Reklama