Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak konečne som mal pocit, že je všetko v Žandárskej sérii vyvážené. Je tu Cruchotova love story, vtipné gagy, boj o povýšenie a kriminálna zápletka (chýbala v New Yorku), bez ktorej sa predsa nemôže film o žandároch zaobísť. Povedal by som, že ekvivalent vtipnosti jednotlivých dielov je bláznivosť jazdy s mníškou, no a jazda na sájdke má tie správne grády. Funesova partnerka je vybraná luxusne a náramne im to spolu sluší. Môj najoblúbenejší diel série a mám pocit, že po opätovnom vzhliadnutí ďalších častí, ktoré som už dlho nevidel, sa na tom nič nezmení. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle dostal četník ženu a tah se to ukázal jako povedený. Jeho filmovou ženou se totiž stala Claude Gansacová, která s Louisem de Funésem hrála v mnoha jeho filmech a vždy se skvěle doplňovali. Nejinak tomu bylo i v Četníkovi. To jiskření mezi nimi je tentokrát přímo doslovné a jejich dialogy patří k tomu nejlepšímu z filmu. Také třetí díl bych zařadil mezi filmy, které mě pobavily mnohokrát, velmi rád na ně vzpomínám a v budoucnu si určitě nějaká další setkání s Četníky dopřeji. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tu si dali tvorcovia záležať, trojročná prestávka pomohla scenáru a najmä hercom. Na tých sa pozeralo o poznanie príjemnejšie ako v predošlej časti. Vtipy samozrejme gradujú od scény k scéne, vzájomné doťahovanie jednotlivých členov žandárskej jednotky je na jednotku, situačná komika boduje, škoda len slabšieho rozjazdu, gýčovej scény s mníškou v side-car a romantická zápletka asi tiež nebude Funèsovou doménou. Ale inak veľmi pozerateľné. 75%. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nejvíc miluji paní Josefu, a to pro její neskutečnou eleganci a pravý francouzský šarm, které jí vůbec nebrání v epesním komediálním výkonu. A to platí pro všechny filmy, kde se objeví, ať s Funésem (Oskar) nebo bez (Vrátný od Maxima). V Četník a mimozemšťané mi fakt chyběla. Jako starou dámu je možné ji vidět v dost slabém Avignonském proroctví, na které jsem koukala jen kvůli ní...... ()

topi 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Josefa." "Já jsem Ludovík." "Já jsem Josefa." " Já jsem Ludovík." " A já jsem Gerber!!" Pro mě je Četník se žení nejzdařilejším a nejlepším dílem z celé série! Každý díl má svoje, ale co se děje tady, to je záplava gagů a dokonalá zábava, ve které Funes dokazuje, že je králem francouzské komedie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)
  • Počas natáčania zahynul kaskadér, ktorý stratil kontrolu nad autom a tragicky narazil do výkladu obchodu, ktorý sa nachádzal hneď oproti žandárstvu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama