Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Véronique 

všechny recenze uživatele

Spolu s prvním dílem je tento četník nejlepším z celé série. Dvojice s Claude Gensac se opravdu vydařila, důkazem pak může být její častá frekvence v dalších francouzských komediích. Nikdy jsem nepochopila, proč se po boku Ludovíka v dalším díle o mimozemšťanech objevila ta nepříliš sympatická tmavovláska... Tento díl o vdavkách stárnucího pána se vymyká od těch ostatních už jen tím, že si více všímá soukromí četníkova. Na scéně se také poprvé objevuje milá jeptiška, naposledy se tu bohužel vidíme s Nicol, nejpěknější dívkou z celé gendermerie. V příběhu je vtip, drama i šťastný konec. Neopakovatelná je věta Gerberova "a proč ne?" , kdy mu Ludovík negativně odpoví na otázku, zda si večer (během svatební noci) spolu zahrají šachy:). "Četník se žení" pro mě v celé sérii znamená takový zlom, tady už to asi mělo vše skončit. S dalšímy díly to už totiž jde z kopce a mnohdy z nich ční jen nostalgie... ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nejvíc miluji paní Josefu, a to pro její neskutečnou eleganci a pravý francouzský šarm, které jí vůbec nebrání v epesním komediálním výkonu. A to platí pro všechny filmy, kde se objeví, ať s Funésem (Oskar) nebo bez (Vrátný od Maxima). V Četník a mimozemšťané mi fakt chyběla. Jako starou dámu je možné ji vidět v dost slabém Avignonském proroctví, na které jsem koukala jen kvůli ní...... ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Četník v New Yorku, maličko slabší než klasický první díl, takže lepší čtyři hvězdičky. Geneviéve Gradová se s Četníky tímto filmem rozloučila, naopak sem vstoupila výrazná postava vdovy po plukovníkovi Josefína - Claude Gensacová. Sólo pro de Funese a M. Galabru, kteří bojují o místo vrchního strážmistra a zároveň o přízeň Josefíny, která je však od počátku elektrickou silou přitahována ke Cruchotovi. Celý film je pak orámován epizodou se zlodějem Řezníkem, což je kriminální schéma, které většina četnických filmů přejímá. Trochu zbytečná se mi zdála scéna v tanečních barech, jíž sde snažil velitel Galabru zdiskreditovat v očích Josefíny Cruchota. Ale řada komických gagů se už stala klasikou a jako vždy jsem se u tohoto filmu příjemně pobavil a odreagoval. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

FIlm se ukázal v plné parádě! No myslím, že vůbec celý film se představil skvěle, stejně jako ostatní díly. Nemám tomu celkem co vytýkat. Takové inteligentní komedie mám ráda, narozdíl od těch amerických ptákovin. Luis de Funése hraje skvěle, dabing je taky super, povedla se i novinka - láska Cruchota... Super, nemám co dodávat! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Joséfa (Claude Gensac) přijede na strážnici, představí se jí velitel jako „rotmistr Jérôme Gerber“. Ale na konci prvního dílu, když po dopadení zlodějů obrazu přinese rozjařená parta Cruchota (Louis de Funès) a Nicole (Geneviève Grad) na zádech do přístavu, a Gerber zařve: „Cruchote,“ odpoví mu Cruchot: „Alphonsi“. Je tedy otázkou, jak se Gerber vlastně jmenuje, zda Alphons jako v prvním dílu, nebo Jérôme jako ve třetím dílu. (pjotri)
  • Diskotéka Byblos se skutečně nachází v hotelu Byblos na Avenue Paul Signac v Saint Tropez. (Cucina_Rc)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje Joséfu (Claude Gensac), nasedne k jeptišce na motorku, načež si jeptiška nasadí brýle. Když ale sjedou z vozovky a pokračují lesem, už brýle nemá. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama