Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Recenze (270)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Podle mě ještě slušné a povedené dílko. Má ještě dostatek vtipných momentů (třeba učení angličtiny: "Maj flaurs ár bjůtiful!" "Jór flaurs ár not bjůtiful") ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jo, brečel jsem celej film :-D Ovšem pozor děvčata a chlapci - dabing může na diváka působit také záporně - já proti Františku Filipovskému nic nemám, ale Louis zde předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů - on totiž mnoho scénářů postavil na nohy svým herectvím. Skutečně nechápu ty veskrze záporné reakce na tento film. Snímek v základu vychází z rozdílů, ten nejzákladnější jsou francouzští četníci, kteří přijedou na americkou půdu a tam zažívají neobvyklé situace. Od orientace se na trajektu, přes Cruchotovy "halucinace," že vidí dceru, k hotelovým scénám a scénám z konference (jazykové bariéry), k vynikajícím scénám z prohlídky New Yorku (střílející kovbojové plus scény se zmrzlinou), dále psychoanalýza, hledání dcery (ŠA DAP, AJM D FÁTR), baseball, čínské převleky, cesta v kufru a celé to hledání flákoty masa, která by nebyla v tom jejich zatraceném PVC obalu. Napsat, že Louis jenom řve je opravdu demagogie největšího kalibru, protože to je ve všech Funésových filmech a jde o to, jak se to podá a konec konců i o to, jak to přijme divák. Svůj komentář jsem se rozhodl prodloužit poté, co jsem si dal za úkol podrobně naznačit, proč Četník v New Yorku evidentně je dobrým filmem a následně mám pocit (ačkoliv tuhle větu nemám rád) že se mnozí z vás nejspíš dívali na úplně jiný film... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takového policejního šílence jakým je Cruchot neměli radši do New Yorku zvát . Ale třeba angličtinu by mě s Funesem asi nikdo nenaučil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rád zavzpomínám na staré časy u těchto filmů, kdy jsem se jako malý bavil sledováním průšvihů, ve kterých se četníci tak často nacházeli (extra v tomto filmu). Neztrácí na kvalitách z prvního dílu, ale vadí mi tam přílišná amerikanizace...a scéna, kde Cruchotovi ukradnou maso na ulici mi přišla hodně debilní. Přesto nemůžu jinak a už to, že jsem je jako malý miloval mi nedá jinak než za 5 *. --- Your flowers are not beautiful - My FLOWERS ARE BEAUTIFUL!!!-Vaše flowers jsou hnůj!!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $2,800,000║Návštevnosť: 5,495,000(Francúzsko)║Amerika tras sa. Frantíci si ťa podmania. /80%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Četník v poddání Louise De Funese je geniální a nesmrtelný, ael díly s ním stárnou a některé nejsou tak kvalitní jako počátky série. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. V druhém dobrodružství odjíždí četníci ze Saint Tropez na policejní sjezd do New Yorku. Dcera Nicole se i přes zákaz vydá načerno do New Yorku také a protože nikdo nevěří Cruchotovi, že ji vidí, mají ho za blázna a díky pozdější snaze skrýt ji, zažijeme spoustu neuvěřitelných situací a převlekových scén.. A na záver dodám, že tohle NENÍ nejslabší Četník ani náhodou.. 75%. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Funes postavil svou hereckou karieru na opakování jednoho typu. Nic proti - to dělali mnozí a dobře (Gabin, Belmondo ad.). Funes je ovšem jako komik velice závislý na kvalitě scénáristy a režiséra. Stejná gesta někdy působí velmi vtipně a jindy naprosto trapně. Skvěle bylo jeho nervního typu využito např. v sérii o Fantomasovi (kde měl ovšem i skvělé protihráče). V sérii o Četnících se povedl první film a trochu snad i poslední (ale spíše proto, že Četníka a četnice jsem ještě coby malý a méně kritický kluk viděl v kině), ostatní díly mě osobně přišly zoufale nevtipné a nudné. Tento díl je snad úplně nejhorší (a ještě Četník ve výslužbě) - zkrátka mi nestačí, když začne Funes poulit očima a pořvávat Filipovského hlasem (hodně z Funesovy popularity u nás je dáno právě geniálním dabingem). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co se vsem na tomhle filmu tak nelibi. Samozrejme, ze je trochu odlisnej od ostatnich dilu, protoze se neodehrava v St. Tropez, ale myslim, ze z potencialu, kterej tenhle film mel, vytezily tvurci maximum. Spousta vtipu je tady naprosto skvelejch, treba sceny s taxikarem. Jeden z tech lepsich dilu o cetnicich, ale jsou dva lepsi dily. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

No, například scéna parodující West Side Story mi připadala samoúčelná, Jeana Lefevbvra se zbavili jistě jen proto, že nemohl jet točit do New Yorku (byl to především divadelní herec) a Geneviéve Gradová taky nic moc. Ale přesto patří druhý díl k těm lepším ze série. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co dokáže Talián, to dokáže Francouz taky." Neumím americky tak dobře, abych se dokázal pořádně zasmát četníkům při jejich lingvistických kouscích. A o ty tady šlo hlavně, protože tito vyhlášení francouzští trotlové si toho pro svůj americký pobyt mnoho vtipného nepřipravili. Nicméně opakovaný vtip ("Sem se mi dívejte!") je stále ještě slušným vtipem, četníkovská pískací hudba mě opět potěšila, dcerunka Nicole opět zajímavě zapěla a alespoň bloudění po lodi a Cruchotovo slaňování mrakodrapu provedlo originální útok na mou bránici. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Konec srandy. Tohle už žádný zázrak není. Jen se opakuje předchozí díl v jiném městě. Tahle série mě přestala bavit už tímhle dílem. Ano, je to sice klasika, ale proč? Já to nevím. I když se pořád občas zasmměju, není to nijak zásadní zábava. 60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Četník v New Yorku je patrně nejslabší díl celé té uhozené série. Zdá se, že tvůrci přistoupili na hru: dáme partu retardů do extrémní situace a uvidíme, co se z toho vykřeše, v nejhorším necháme Funese dělat xichty, to vždycky zabere. Mohly tak vzniknout filmy: Četník na Severním pólu, Četník letí na Měsíc, Četník a četnice točí porno, Četník v Narnii a konečně famózní, ultra (a když povídám ultra, tak myslím opravdu ultra) vtipný a nápady napěchovaný remake Četnická akademie: Moskevská mise... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že Četník v Novém Yorku je nejlepší díl ze série Le Gendarme, pak je třeba říct, že „Your attitude is not just.“ Občas zaperlí strážmistr Cruchot, když během nanosekundy přejde z buzerace podřízených k rektálnímu alpinismu v pohoří pana rotmistra, ale jinak je tam spousta hluchých míst a nepříliš nápaditých gagů. Lodní lekce angličtiny budiž předčasným vrcholem celého snímku a mám za to, že závodčímu Fougasseovi by při ní slušela věta „My tailor is beautiful..“ ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Je mi to strašně líto, ale četník mi do Ameriky prostě nesedne. Tady se mi vyjímečně (co se týče série) líbila originální verze s titulky. Nic proti panovi Filipovskému nemám, odvedl vynikající práci, ale řekněme si to na rovinu, ostatní stáli za prd. Bylo zde pár hluchých míst, což hodnocení sráží ještě více k zemi. Škoda, tohle se nepovedlo. Prodprůměr. My flowers are beautiful. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Druhý diel svojim námetom mohol spraviť veľký prievan a kvalitou byť minimálne rovnocenným súperom prvého dielu. Prostredie New Yorku si doslova pýtalo lepšie hlášky a premyslenejší scenár, pretože toto bolo len tak narýchlo spísané na kolene. Maestro de Funès a jeho banda však vedia vyčariť úsmev na perách už len pohľadom na nich, a slovné prestrelky a anglicko-francúzske (české) prešmyčky sú dokonale trefné. 60%. ()

Reklama

Reklama