Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Septimův Grand restaurant je jedním z nejdražších podniků v Paříži. Septime jej vede železnou rukou a své zaměstnance doslova terorizuje. Mezi pravidelné návštěvníky restaurantu patří ministři, vysocí úředníci i policisté. Není divu, že na večeři přijde i prezident spřátelené země, který je ve Francii na oficiální návštěvě. Místo decentní záře flambovaného dortu se ozve výbuch a prezident je pryč. Je na Septimovi, aby našel prezidenta a získal tak zpět reputaci svého podniku. Bláznivé funesovské eskapády začínají. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Najslabší Funés, akého som videl.

Funes čisto priemerný, ak nie otravný. Bez jediného solidného fóru. Zápletka s prezidentom je dementná, z francúzskej gastronómie sa toho človek tiež veľmi veľa nedozvie, a vlastne, ako by aj mohol, keď polovička filmu sa odohráva v aute.

Tieto moto naháňačky sú pre Funesove filmy veľmi typické, na dnešné pomery smiešne a kreténske, dajú sa prežiť, no tu to prestrelili.

Krídelko alebo stehienko? na tom je ďaleko lepšie, no napriek tomu, meno Funes dnes stelesňuje len Fantomas.

gfrusvk

gfrusvk (hodnocení, recenze)

Ein Kilogram Kartoffeln. Ein Liter Milch, salz und musskatnuss. Und...und ?! MUSSKATNUSS HERR MILLER !!! MUSSKATNUSS !!! :D

Reklama

Reklama