Nastala chyba při přehrávání videa.
  • Džejkop
    ****

    Funes do ledu... Je to vždycky to samé, Funés je pokaždé cholerický, trošku nepříjemný dědek z grimasou kyselého citrónu ( tedy když to malinko přeženu)....ale co, čert to vem, protože mě Louis vždycky rozesměje a neuvěřitelně pobaví a určitě za to také z části může dabing pana Filipovského.(27.7.2007)

  • Gemini
    ****

    Brilantní převleková komedie s tradičně nezapomenutelným Louisem de Funèsem...ale téma hibernace mi moc nesedí (třeba ve Fantomasovi by to bylo v pohodě, ale takhle...), takže na absolutní hodnocení tentokrát nehraju.(12.1.2004)

  • Trellíno
    ***

    Docela vtipná komedie, která ale bohužel po letech ztratila většinu ze svého kouzla. Ale Funés exceluje jako vždy.(25.8.2002)

  • bassator
    ***

    50%(17.11.2009)

  • Sarkastic
    ****

    Pěkná komedie, která těží kromě hlavního představitele také z docela neokoukaného tématu. Ač je to trochu absurdní, ta myšlenka, že musíte všechno přispůsobit době, ve které žil váš dědeček, a to dokonce i manželství, mě docela zaujala. Mě se tato komedie líbila, a ikdyž tady nemá příliš velké hodnocení, zařadil bych ji mezi přední díla francouzského komika. 4*, na více to přece jenom nemá.(17.3.2008)

  • - Scéna rozhovoru mezi Hubertem de Tartas (Louis de Funès) a 1. tajemníkem ministra vnitra (Claude Piéplu) se má odehrávat v sídle francouzského ministerstva vnitra v Beauvau, avšak ve skutečnosti byla natočena v obřadní síni radnice ve Versailles. Taktéž vstupní hala a přijímací sál posloužili jako kulisy k filmu. (Komiks)

  • - Studio Gaumont se v případě filmu Hibernatus rozhodlo pro osvědčený postup realizace, který uplatnilo již při produkci snímku Oskar (1967). Vzalo úspěšnou hru, režii přidělilo Edouardovi Molinarovi a do ústřední dvojice obsadilo Louis de Funèse a Claude Gensac. (Komiks)

  • - Film byl natočen podle stejnojmenné divadelní hry Jean-Luca Bernarda z roku 1957. (Komiks)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace