Reklama

Reklama

Pravá láska nerezaví

  • USA Coyote County Loser (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Lauren Hartford je hvězdou rádia K-RAP v ospalém pouštním městečku Coyote County. Jako diplomovaná poradkyně pomáhá lidem najít opravdovou kásku a její rozhlasová show je velmi populární. Poklidný život v městečku i Laurenin život náhle naruší moderátor Jack Proctor, který se ve městě náhodou zastaví na své cestě do L. A. Svými radikálními názory naprosto převrací její doporučení. A co je horší, lidem se to líbí! Začíná bitva dvou pohlaví, ve které se oba vrhnou do šílené sázky. Jack musí dát dohromady toho největšího zoufalce v celém městě s nejatraktivnější a nejnedostupnější ženou široko daleko. Jak sázka dopadne? Jaká je pravda o lásce? A je láska i pro zoufalce? (Vapet Production)

(více)

Recenze (3)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

V pouštním městečku Coyote Cunt to fakt žije. Mají tam dokonce vlastní rozhlasovou stanici. Ono se tam jiné vysílání stejně asi nedá chytit a lidé nějaké rádio poslouchat chtějí. Postupně se seznamujeme s místní populací: pár bodrých Američanů s širokým úsměvem i srdcem, sem tam nějaký ten dobromyslný a neškodný retard, a v neposlední řadě místní intelektuálka, mladá žena s akademickým titulem, která radí přes rádio ženám v lásce. Městečkem projíždí sympatický mladý muž. V hospodě zaslechne místní rozhlasovou stanici. Chvíli poslouchá, jak se tam diplomovaná blbka vykecává, a potom jen tak z hecu zavolá do vysílání a ztrapní ji. Jeho vstup má u posluchačů živý ohlas a v rádiu mu nabídnou práci v témže pořadu. Tím je zaděláno na zápletku romantické komedie. Jistě, je to oddechový film zaměřený na průměrného konzumenta americké kultury, ale je to zábavné a není to trapné. Trochu mě rušil sentimentální závěr, ale je to holt americký film. Tento nedostatek však vyvažuje to, že si tvůrci filmu tak trochu dělají srandu z amerického způsobu myšlení – aspoň mi to tak přišlo. Když se natočí obdobný film v současné době u nás, často se člověk rdí studem nad neuměním scénáristy i režiséra a lituje herce, kteří v něm hrají. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Pokud v ní věříš - můžeš lásku najít i na místech, kde by jsi ji nehledal. Film nápadně podobný Dr.Holywoodu - ten se mil líbil, a jelikož jsem nenapravitelný romantik, tak dávám tomuto dílku 4*. Myslím, že já bych s přehledem vyhrál titul "břídila" :-)) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama