Reklama

Reklama

Zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) a bostonská policajtka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) už nemůžou být odlišnější. Upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. A protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji pro změnu nesnáší její rodina. Tyto dvě představitelky zákona se prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je totiž převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území". Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer 2

Recenze (433)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Oddychový snímek si neklade vyšší ambice a tak je třeba ho také brát. Má spoustu vtipných momentů, není to zdaleka debilní, jak by si možná mnozí mohli myslet, ale ani to neoplývá nějakým super chytrým humorem. Standardní americká komedie určená spíše ženskému publiku s drsně hláškující Melissou McCarthy a klasickou Sandrou Bullock, která vám přijde chtě nechtě fajn. Její přeměna ze suchopárné kancelářské krysy na sexy akční agentku vůbec nenudí a vy se prostě bavíte. Tak to má sakra být. Žádný moralizování, žádný pseudointelektuální kecy o nesmrtelnosti chroustova hledání ztraceného času. Čistá sranda, kde chlapi jsou pitomci, agenti i padouši, a dvě holky, které nejen lépe porozumí své tvrdé práci, ale hlavně samy sobě. To si takhle přijdu z rachoty domů, lopatu opřu o kuchařku, teda o manželku, poplácám děcka fankou po hlavě, zapadnu do důlku v gauči a právě u Drsňaček v klidu vyslopu svých pár lahváčů. O tom to je, chlapi, kurva že jo. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Přiznávám svou slabost pro McCarthy i Bullock, a když se tyto dvě herečky spojili v jednom snímku nemůže být výsledek hrozný. Film je samý policejní kýč, vše se táhne až do extrému (stejný případ jako snímek Ženy Sobě také s McCarthy) a jednoduše moc tlačí na pilu.. ale jak jsem zmínil mám na ty dvě slabost a proto dávám 4 hvězdy. ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som doslova pretrpel a každú chvíľu kontroloval ciferník, kedy už bude koniec. "Komédia", pri ktorej som sa ani raz nezasmial s trápnymi scénkami. Bullocková vyzerá ako nepodarená kópia Michaela Jacksona z múzea voskových figurín a o tej tlstej prasnici radšej pomlčím. Dementný feministický odvar chlapských buddy krimi komédií. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy je to docela sranda, ale proč to proboha muselo být tak dlouhé? Melissa je na začátku naprosto nesnesitelná, Sandra jen někdy během filmu, ale asi je přece jen z obou dvou příjemnější. Od začátku je jasné, jak to skončí. Jedinou výhodou je, že časem na tu hru stejně asi nejspíš skočíte, i když ty příšerně dlouhé "vtipné" scény vás budou pořád ubíjet. Ale zasmál jsem se, to zase ne že ne. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a opravdu vtipná komedie . Jde o policistku , co je upjatá perfekcionalistka , která ale svou přehnanou snahou o to být nejlepší vzbuzuje v ostatních spíš opovržení , proto jí převelí jinam , kde k ní dají druhou policistku , která je právý opak , nedodržuje pravidla a je zkrátka trochu drsnější . No a tady sranda začíná... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Když vejde Sarah (Sandra Bullock) do baru, aby našla Shannon (Melissa McCarthy), která jí vzala klíčky, tak se za ní zavřou dveře. V dalším záběru se ale dveře zase zavírají. (Duoscop)
  • Během natáčení došlo k nehodě, kdy se autobus, který převážel členy štábu, střetl s autem. Naštěstí nikdo nebyl těžce zraněn. (R´Hell)

Související novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama