Reklama

Reklama

Zvláštní agentka FBI Sarah Ashburn (Sandra Bullock) a bostonská policajtka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) už nemůžou být odlišnější. Upjatá Sarah pracuje v New Yorku a doufá v další povýšení. Je ambiciózní, talentovaná, inteligentní a má detektivní schopnosti jako Sherlock Holmes. Je vždy a za všech okolností tou nejchytřejší ze všech a nebojí se to dát najevo. Kvůli tomu taky nemá ani rodinu ani přátele. Jen kolegy, kteří ji nesnáší. Oproti tomu svérázná Shannon vyrostla na ulicích Bostonu a umí střílet rovnou od boku. Pistolí i svou nevymáchanou pusou. A protože před nedávnem mimo jiné zatkla i svého bratra, tak ji pro změnu nesnáší její rodina. Tyto dvě představitelky zákona se prostě musí nevyhnutelně potkat – Sarah je totiž převelena do Bostonu, aby pomohla tamní policii vyřešit sérii brutálních vražd. A tak nastane nevyhnutelný střet nejen s bostonským podsvětím, ale i mezi představitelkami zákona, protože dostaly rozkaz, že spolu musí na případu spolupracovat. Potíž je v tom, že ani jedna z nich o takovou spolupráci nestojí. Sarah chce všem dokázat, že sama vyřeší velký případ, a Shannon zase nechce, aby pracoval někdo cizí a ještě takto nesnesitelný na „jejím území". Ale protože rozkaz je rozkaz, nakonec musí vytvořit detektivní dvojici a stát se parťačkami. Zatímco Sarah zjišťuje, že se jí hodí Shanonina pouliční chytrost, Shanon se naopak učí sebeovládání, aby se, dříve než někoho seřve nebo praští, aspoň nadechla. Když nakonec spojí své síly a postaví se brutálnímu drogovému magnátovi, postihne je překvapivá věc: přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (433)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jsem Melissin fanoušek, ale tohle je upřímně nejtrapnější film, který jsem s ní viděl. Bavit mě to začalo až ke konci, první hodina byla naprosto úmorná a moc vtipů tam Feig taky nenacpal. Sandra by se od komedií podle mě měla držet dál, protože jí nesedí a občas mi v nich přijde tragická. Tohle mě vážně zklamalo a po půlce jsem uvažoval nad opadem, ale pak se to naštěstí trochu vytáhlo pár skvělýma scénkama. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená a opravdu vtipná komedie . Jde o policistku , co je upjatá perfekcionalistka , která ale svou přehnanou snahou o to být nejlepší vzbuzuje v ostatních spíš opovržení , proto jí převelí jinam , kde k ní dají druhou policistku , která je právý opak , nedodržuje pravidla a je zkrátka trochu drsnější . No a tady sranda začíná... ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dlouhé, nevtipné, mizerně zahrané. Ne že bych od Melissy McCarthy čekal něco jiného, protože tahle ženská nemá nic, co by se alespoň blížilo hereckému talentu a obsazovaná je snad je díky své váze, protože pokud by nevyhrála konkurz, byli by režisér s producentem nařčeni z diskriminace tlouštíků a vláčeni americkými médii. Sandra Bullock sice už mnohokrát prokázala, že hrát umí, ale tady dává najevo, že kromě hraní umí lézt i pekelně na nervy. Dejte si to dohromady se špatným scénářem a hloupými gagy, které jsou prokládány nudou a vznikne tak maximálně 10% paskvil. A to jen za scénu, kdy McCarthy hledá kapitánovy koule. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Konečně nějáká pořádná komedie a ne jen " komedie " při tomhle jsem se vážně smál . Ashbrun a Mullinsová byla fakticky skvělá dvojka a byla v charismatickém kontrastu takže bylo o srandu postaráno . Film byl sice prohnilý různými klišé , ale s agentkou Mullisovou to byla opravdová zábava . ( 6.10.13/MAC ) ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Keby ste našli kapitánove gule, dajte vedieť." Klasický policajný buddy movie, ale s tým rozdielom, že tentokrát nejde o chlapov, ale o ženy. Inak už ale scenár asi ani viac klišé byť nemohol (šéf na liekoch, zradca vo vlastných radoch, falošný podozrivý, vydieranie cez rodinu). Akcie je málo a nestojí za nič (agentka FBI prehlási, že je expertkou na šoférovanie a dokáže to tak, že troška prudkejšie vyberie nie príliš ostrú zákrutu). Našťastie to vylepšuje netradičné spojenie chladnej Sandry Bullock a uragánu menom McCarthy. Obom sa však dajú držať palce iba do momentov, keď sa začnú správať trápne nerealisticky (agentka FBI sa správa skôr ako hysterická učiteľka hudobnej výchovy na prvom stupni základnej školy) a morálne hnusne (scény, v ktorých si vyžadovali pozornosť od nemocničného personálu tým, že naň MIERILI SLUŽOBNÝMI STRELNÝMI ZBRAŇAMI). Po sľubnom rozjazde to začne upadať, nudiť a stagnovať a nezachráni to ani tanečná barová scéna s prizerajúcimi sa a následne tancujúcimi WTF opitými dôchodcami. Ani svojrázne vyhrážanie sa zhodením zo strechy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V zábere, keď Shannon Mullins (Melissa McCarthy) vyberie sponku z vlasov agentky Sarah Ashburn (Sandra Bullock), si agentka zastrčí vlasy za ucho, no v ďalšom zábere má vlasy v tvári a následne opäť za uchom. (XsApollo)

Související novinky

Akční (skoro)parodie pokračují

Akční (skoro)parodie pokračují

30.04.2015

Vážných akčních blockbusterů už se v Hollywoodu zase tolik netočí. Čím dál tím populárnější jsou ale odlehčené kousky, zejména ty, které si ze sebe dokáží chytře utahovat. Málokteré filmy na tuhle… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama