Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 302)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jennifer svíjí se v stripbaru u tyče, trapák Sudeikis ať táhne do…Saturday Night Live.. Hangover wannabe. Chtělo to tu schematičnost a pseudo-rodinné momenty ještě více rozčísnout, ale zase na druhou stranu, pořád lepší, než komedie o konci hollywoodského světa, kde je Rogen jeden ze čtyř jezdců apokalypsy (který konkrétně nevím, ale určitě ne Hlad).. Fízl Guzmán je číman. Za 80 doláčů to může mít od nějakého bezzubého Mexikánce klidně i 4 x… ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, možná předvídatelná, ale na to už jsme holt zvyklí. Většinu času jsem se u toho opravdu pobavil (hlavně v první půlce). Jason Sudeikis a ten poloretardovanej kluk byli asi nejlepší, ale Aniston s Emmou Roberts za nima o mnoho nezaostávají. Ke konci to možná šlo trošku prostříhat, ale nevadí, rád se na to podívám několikrát ještě. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Prirovnal by som to k štandardizovanému obedu v závodnej jedálni. Účel spĺňa, pár zasmiatí vyvolá. Ako celok je to však dokonale sterilizovaný produkt bez výraznejšej chuti. Díler trávy - moralista, čo nepredáva deťom. Ochraňuje náhodne prepadnutých. Film o tráve a nefajčia sa v ňom ani jointy, ani cigarety. Protidrogová politika i polícia ako jej vykonávač je prísna (mexické hranice) aj presne zamierená voči najväčším rybám. Rodina je silné slovo. Hoci fiktívna, vyrieši nestabilnú finančnú i životnú existenciu z hľadiska meštiackej normality sa vymykajúcich týpkov a s pomocou donucovacieho aparátu ich zviaže do šťastnej a svojráznej svorky. Divák sa im rád zasmeje. Zároveň sa netypická komunita stane záujmom obdivu typickej meštiackej rodiny. Zvláštnosti, extrémny humor a hlášky sú v akomkoľvek zmysle povolené v sfére sexu, vylučovania, telesných úrazov a vzťahov. Intimita nastorako tvorí aj základ často recyklovaného humoru. V tejto sfére sa vyskytuje aj "veľkorysé" ironické zhadzovanie schém a klišé. Základy, ako sú správna rodina, spravodlivá, no prísna polícia, zlí zločinci, trestnosť užívania a predaja drôg a odviazané rodinné žartovanie bez zábran - ostávajú viacmenej nedotknuté. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ovládaj sa!.., je to tvoja mama..." Táto komédia aspoň trochu vybočuje zo zabehaných koľají a kľudne to berte ako pochvalu. Aj keď je záver a "pointa" jasná už z plagátu, či zo stručného prečítania deja, nevadí to. Ide o humor a tu sa pár vtipov naozaj vydarilo. Aj keď má humor kolísavú úroveň, skutočne si tu nájde takmer každý tú svoju scénu. Mňa zabilo to spuchnuté vajco...Celkovo možno jemný nadpriemer, ale nuda nehrozí a celkom ma to bavilo. Takže štyri hviezdy, prečo nie? 70%. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

70% komedie s mnoha dobrými situacemi a hláškami, navíc dobře obsazení z této nenáročné komedie dělá jednu z nejlepších komedií roku. Mám trochu problem,když se z dealerů drog či pornoherecek (např.film sexbomba zod vedle) dělají "hrdinové" a znázorňují,že jde o zcela normální záležitost (nejsem žádný moralita,ale na tyto filmy koukají děti,které si nazory teprve upevňuji). V každém případě je čemu se smát a tj.důvod k radosti a shlédnutí. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Will Poulter, představitel Kennyho, dlouho do noci poslouchal píseň "Waterfalls" od TLC, aby byl schopen ji ve scéně odzpívat. Poulter vybral tuto píseň sám, protože je fanouškem hip hopu. (Fugas.cz)
  • Film sa natáčal vo Wilmingtone (Severná Karolína, USA) a Santa Fe (Nové Mexiko, USA) od 23. júla do 5. októbra 2012. (Arsenal83)
  • V scéne, kde sa Millerovci rozlúčia s Fitzgeraldovcami a idú si opraviť pokazený karavan, nájdu v opravovni spútaného chlapíka. Po bitke s drogovým magnátom však z opravovne odchádzajú na karavane, ktorý bol ešte stále pokazený. (redwik)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama