Reklama

Reklama

Tuningové války

(pořad)
  • USA Car Warriors
Sportovní / Reality-TV
USA, 2011

Obsahy(1)

Dva týmy mechaniků - Carr Warriors Allstars a Challengers soutěží o to, kdo v 72 hodinách lépe přestaví nepojízdné staré auto od motoru až po interiér. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

Sattiens 

všechny recenze uživatele

Auta mám rád a dokážu ocenit kvalitní nepřehnanej tuning ale tohle mi spíš než soutěž o nejlepší úpravu přijde jako VéKáVéčka v dílně. Než aby byly záběry zaměřený na to jak se upravujou auta, zachycujou převážně namachrovaný a věčně se hádající soutěžící kteří si dokoukážou přes polovinu času stěžovat v kabince na kameru jak nemaj čas. Z celkový úpravy tim pádem nakonec vidíte jen původní vzhled auta, pár vteřinovejch záběrů z lakovny a finální výsledek. Výjimka je pouze v případě, že soutěžící něco zkazej, tak nám pak chvilku ukazujou, jak se to snažej napravit (samozřejmě nesmí chybět proložení záběry z kabinky kde se celej tým navzájem shazuje a svádí vinu na druhý). ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

HODNOCENÍ HODNĚ ZÁLEŽÍ NA TOM, KTERÝ DÍL A ZE KTERÉ SÉRIE JSTE VIDĚLI. Má to své klady i zápory, když bych to porovnával s Pimp My Ride. Car Warriors jsou o trošku delší, vadí mi tam ty afektované hádky a takové ty "reality show" manýry. Na druhou stranu jsou rozhodně ve větším stresu a především časovém presu. Musí zvládnout nemožné za 3(2)dny. Oceňuji, že z jejich rukou vzejdou klenoty za tak krátký čas, nehledě na to, že k tomu nepotřebují 20'' repráky, cpát do auta ledničky, sporáky, akvária a podobné p*čoviny. Je to čistě práce karosérie a paintworku. ADD: Po shlédnutí druhé série měním hodnocení a stahuji na 3*. Koncept druhé série se mi absolutně nelíbí, zmizení "all stars" a nahrazení vždy dvěma novými týmy a výměna 3 kvalitních rozhodčích za jednoho "namachrovaného blbečka" který je věčně otravuje a kecá jim do toho, se mi vůbec nelíbí. Taky mi nepřijde moc fér, aby výsledek hodnotila jen jedna osoba. Zklamání. Přeměny v druhé sérii jsou slabší, než v té první. Dvojka také není originální, přeměňují se stále podobná auta - "staré ameriky", které mám sice rád, ale co se týče změn a designu, není tam moc místa na experimenty a velké zásahy. Shrnutí: 1. série: 4-5*, 2. série: 2*. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Obecně je potřeba akceptovat pravidla: 1) - tuní se po americku (čím víc chrom, tím víc auto... čím větší basák, tím víc tuning), 2) - tuní se v drtivé většině americká auta, 3) - tunitelé jsou Američani (takže mají patřičné ego a kecy kolem toho). 4) - celkem často se "tuní na prasáka" (řežou se střechy - a pak se jim bortí auto, řežou se pružiny - a pak dřou kolama do podběhu, laminát překližka je největší kámoš... atd). Jakmile cokoliv z právě napsaného někomu vadí, doporučuji ani nepouštět. Ti ani do této chvíle nezděšeni (nebo schopni nadhledu) si užijou celkem zajímavou podívanou. Řada první: "All stars team" (jakože špička v oboru v čele s neskutečně protivným imbecilem co vždy když mluví tak divně škube hlavou) vs "vyzyvatelé" (skupinky nadšenců různých úrovní profesionality). Skoro vždy to dopadne tak že "all stars" zprzní auto k nepoznání a vyhrajou. Je ale sranda to sledovat :). Tři hvězdičky. Řada druhá: Dva týmy proti sobě a čas tentokrát "jen" 48 hodin. Sakra jiná podívaná. Není moc času na úchylárny a proto se výsledek i podobá originálu. Různé styly, různý přístup a tentokrát díky jinému rozhodčímu i o dost příjemnější výsledky (myšleno že i opravdu vyhraje to hezčí auto :)). O moc zajímavější podívaní než první řada. Pět hvězdiček. (průměr tedy za celý seriál 4). ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Průměrná tuningová soutěž. Díky šibeničnímu času, který na dokončení vozu týmy mají jsou ty jejich auta nedokončené o otestovaní jízdných vlastnosti po tuningu nemůže být ani řeč. Osobně bych o žádné z aut na konci 72 hodiny neměl zájem. Taky s podivem sleduji, že ten kdo má lepší nátěr na vozu většinou vyhraje. Chtělo by to vystřihnout úvodní 3 minuty rekapitulace co uvidíte, neustále představovaní All Stars týmu a končící část neustálého představovaní poradců mi taky přijde zbytečná. Místo toho tam mohou dát zajímavější materiál. Raději bych uvítal kdyby na to měli více času, to už by mělo význam pro vítěze vyhrát své a soupeřova auto. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém.. mě první díl taky bavil, než jsem prohlédla tu frašku. Tým vyzyvatelů má pramalé šance na úspěch. Tomuhle mě vážně nebaví přihlížet. A skutečně nevím, co "Adrenalinového" na tom shledáváte, když to máte skoro jasné, kdo vyhraje a to si ti "porotci" mohou třeba jazyk ukousat, jak allstary kritizují a přesto jim vítězství dají.. I když jim tam interiér padá na hlavu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama