Reklama

Reklama

Tuningové války

(pořad)
  • USA Car Warriors
Sportovní / Reality-TV
USA, 2011

Obsahy(1)

Dva týmy mechaniků - Carr Warriors Allstars a Challengers soutěží o to, kdo v 72 hodinách lépe přestaví nepojízdné staré auto od motoru až po interiér. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

blatouchm 

všechny recenze uživatele

Český název s pořadem nemá nic společného. Jde o renovaci auta v šibeničním termínu. Proti sobě jsou 2 týmy, takže v mezičase musí ještě vymyslet a realizovat něco extra, aby měli lepší auto než druhý tým. Za 72 respektive 48 (druhá série) se toho stane celkem dost, takže je to brutálně sestřihané (občas škoda). Pořad má od začátku našlápnuté tempo díky souboji o motor. Moderátor je fakt profík, takže když vidí, že se jeden tým zasekl, pomůže jim např. nastartovat motor. Je neuvěřitelný, co se dá za 2 dny udělat se šrotem z vrakoviště. Navíc beze spánku. Sám si na autě dělám menší úpravy, takže tento pořad je pro mě absolutní scifi. Normálně na starých autech nic nevidím, ale tady jsou výsledné káry opravdu výstavní. Ftipný je pozorovat, jak minutu před koncem nemůžou zavřít kapotu nebo ještě nasazujou tlumič. Kdyby auto nejelo, tak automaticky prohrávají. Auta hodnotí moderátor a musím uznat, že vždy vyhrálo opravdu lepší auto,  případně dodělanější. Někdy má tým přehnané ambice a pak nestihne dodělat interiér. Hodnoceno po 2 sériích. ()

Sattiens 

všechny recenze uživatele

Auta mám rád a dokážu ocenit kvalitní nepřehnanej tuning ale tohle mi spíš než soutěž o nejlepší úpravu přijde jako VéKáVéčka v dílně. Než aby byly záběry zaměřený na to jak se upravujou auta, zachycujou převážně namachrovaný a věčně se hádající soutěžící kteří si dokoukážou přes polovinu času stěžovat v kabince na kameru jak nemaj čas. Z celkový úpravy tim pádem nakonec vidíte jen původní vzhled auta, pár vteřinovejch záběrů z lakovny a finální výsledek. Výjimka je pouze v případě, že soutěžící něco zkazej, tak nám pak chvilku ukazujou, jak se to snažej napravit (samozřejmě nesmí chybět proložení záběry z kabinky kde se celej tým navzájem shazuje a svádí vinu na druhý). ()

Reklama

neo_ap 

všechny recenze uživatele

U tohoto pořadu se hodnocení dost bije. Druhá série je skvělá 48 hodin na přestavbu vraku. Vždy dva nové týmy.Je to výzva, je komu fandit. Ale první série je mdlá, nezajímavá. Allstars team je nesympatický. A i když se smaží vždy postavit výjimečné auto, je to nuda. Pokud bych hodnotil, tak stěží průměr. Takže výsledná známka 70%. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém.. mě první díl taky bavil, než jsem prohlédla tu frašku. Tým vyzyvatelů má pramalé šance na úspěch. Tomuhle mě vážně nebaví přihlížet. A skutečně nevím, co "Adrenalinového" na tom shledáváte, když to máte skoro jasné, kdo vyhraje a to si ti "porotci" mohou třeba jazyk ukousat, jak allstary kritizují a přesto jim vítězství dají.. I když jim tam interiér padá na hlavu. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Průměrná tuningová soutěž. Díky šibeničnímu času, který na dokončení vozu týmy mají jsou ty jejich auta nedokončené o otestovaní jízdných vlastnosti po tuningu nemůže být ani řeč. Osobně bych o žádné z aut na konci 72 hodiny neměl zájem. Taky s podivem sleduji, že ten kdo má lepší nátěr na vozu většinou vyhraje. Chtělo by to vystřihnout úvodní 3 minuty rekapitulace co uvidíte, neustále představovaní All Stars týmu a končící část neustálého představovaní poradců mi taky přijde zbytečná. Místo toho tam mohou dát zajímavější materiál. Raději bych uvítal kdyby na to měli více času, to už by mělo význam pro vítěze vyhrát své a soupeřova auto. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama