Reklama

Reklama

Rigby stojí před největším rozhodnutím svého života a obává se, aby nedopadla jako její matka. Rebecca se dozví nepříjemnou pravdu a minulost dožene i bezstarostnou a nezodpovědnou Georginu. Život tří žen přitom ovlivňuje také komplikovaný vztah s jejich matkami... (TV Prima)

Recenze (17)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film začal takou pritrúblou klišoidnosračkovskou scénkou na koncerte kapely, ktorá hrala song trhajúci labia pudendi majoris maximálne násťročným dievčatám, no a uprostred toho vlasatý chlapík s tričkom Behemoth! Začal som mať neblahé tušenie. Avšak filmy pospletané z rôznych príbehov mám rád a tak som dal i tomuto šancu. Ale áno, dá sa to dať celkom vpohode, len sa treba povzniesť nad niektorými scenáristickými výstrelkami, no... 50% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Mothers And Daughters." Tohto roku máme 2 filmy, ktorého ústrednou témou má byť matka, nakoľko sme tu ešte nedávno mali aj film Mother´s Day, na ktorý sa ešte počas roku musím pozrieť. O tom však tu hovoriť nebudeme. Od tohto filmu som neočakával moc, no dúfal som, že ma bude schopný zaujať od začiatku až do konca. A vyzeralo to, že sa mu to aj podarí. Opäť tu máme film, ktorý nehovorí jeden konkrétny príbeh, no je ich vo filme niekoľko. Tohto roku sme to už videli v snímku Anesthesia, ktorý nevyužil úplne svoje možnosti, no na druhú stranu som mal pocit, že bol oveľa ucelenejší než tento film. "Mothers And Daughters" je zaujímavým. Má veľa malých príbehov a nemôžem povedať, že by ma nejaký z nich nudil. No problémy, ktoré mám s filmom sú dva. A bohužiaľ sú dosť veľké. V prvom rade je treba povedať, že niektoré príbehy len letmo preletíme a nestihneme sa im ani moc venovať. A ja by som asi chcel, aby to pôsobilo viac, že každý jeden príbeh je rovnako dôležitý. Nikdy to tu ale nemáme. Okrem toho ale musím povedať, že záver je maximálne odfláknutý a veľmi by som chcel, aby bol film o niečo dlhší. Pretože na konci sa všetko stihne rozuzliť behom posledných asi 10 - 15 minút a všetko to pôsobí potom trošku pateticky a urýchlene. Asi by som chcel, aby film ešte viac mohol dýchať a dostať priestor ukázať svoje príbehy. Ale nie je na to čas. Ale čo funguje? Postavy sú sympatické, príbehy sú celkom zaujímavé, film vyzerá veľmi pekne a má aj celkom dobré obsadenie a dobrú hlavnú myšlienku. A preto si myslím, že film stojí aspoň za jedno pozretie. Hodnotenie: B ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Je to trochu klišé a jak už to u těchto příběhů bývá, jsou naprosto nevyrovnané, co se kvality týče. A v tom se odráží moje hodnocení, protože některé příběhy jsou opravdu dobré a jiné trochu skomírají a fungují jen jako výplň do té hodiny a půl. Za obsazení snad ještě hvězdička navíc, protože ty herečky mě vážně bavily všechny. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty vole, zatímco Courteney, kdysi krásná žena, ze sebe v honbě za jakousi umělou pofiderní krásou udělá monstrum z horroru, Selma, i po tom všem, čím si prošla a prochází, pořád vypadá nádherně a má neskutečnou jiskru. Takový ten film, když si chcete pořvat. Věnovaný vyloženě mateřství, ale dá se aplikovat na rodičovství obecně. Zajímavé obsazení. 3,5* ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký klasický film pre ženy zložený z viacerých línií, ktoré spája len téma vzťahov medzi matkami a dcérami. Pritom vo veľkej miere sa tam riešia hlavne odhalenia o biologických matkách adoptovaných dcér a podobne z čoho sa už dospelé dcéry správajú dosť hystericky. To ma dosť sralo. Chlapi by z toho takú vedu podľa mňa nerobili. Teda ja určite nie. Čo tam potom, kto je a kto nie je biologický rodič. Podľa mňa to je jedno, ale niektorí sa z toho idú zblázniť. Asi najväčším problémom filmu je stopáž. Tentoraz mi vadilo, že je príliš krátka (chcelo by to tie typické 3 hodiny ako je zvykom u ázijských melodrám), takže ma v tom skratkovitom podaní nestihli zaujať všetky príbehy. Najviac ma bavil príbeh Miry Sorvino a Selmy Blair. Aj keď ten happyend u Selmy bol až príliš vycucaný z prstu. Najmenej ma zaujímal príbeh Evy Amurri Martino a najviac ma srala Christina Ricci. Celkovo to je solídny priemer a prekvapilo ma, že som o tomto filme doteraz nepočul napriek tomu, že tu hrá kopa mojich obľúbených herečiek. No holt, typicky ženská téma, tak asi preto. Ale bavilo ma to viac ako kdejaké nedávne béčko s Willisom alebo s Neesonom, hehe. 6/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Trošku to vyzerá ako (anti)reklama na plastickú chirurgiu - Sharon, Mira, Courteney a špeciálne matka toho speváka, ktorá má tak napichané pery a celú tvár, že keď rozpráva, tak sa jej hýbe len jeden kútik pier. Ale odhliadnuc od toho ide o takú priemernú vzťahovú drámu a tie ja mám rád. Škoda že dostala tak málo priestoru Susan Sarandon, ktorá tu má jedinú scénu videohovoru s dcérou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet pekný, no realizácia prostredníctvom viacerých nezávislých príbehov - tak to bola katastrofa. Nie, nemám nič proti tomu, keď je film rozkúskovaný do viacerých "poviedok", ktoré sa medzi sebou striedajú naprieč celým filmom (hoci vždy viac poteší, keď sa v takomto koncepte dejové vetvy aj nejakým spôsobom prelínajú). Ale odhliadnuc od toho, boli tie "poviedky" naozaj dosť slabé a v niektorých momentoch ako čistá citová vydieračka, ktorá pôsobila nanajvýš neprirodzene. A to som sa celkom tešil, keď som videl to herecké obsadenie s kopou zvučných mien. Nuž, sklamanie! Jediné dobré bol napokon azda ten námet, ostatok bieda. Keď už film o väzbe medzi rodičom a dieťaťom, tak to radšej Fathers and Daughters. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cisto priemerna, niekedy az podpriemerny vztahovka od  rezisera Paula Duddridgeho. Film skor pre zeny nez pre chlapov. Jo a ked sme uz u vztahoviek, radsej si dam  Mother´s  Day 2016 od uz zosnuleho Garryho Marshalla   : 40 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hvězdami nabité,ale jinak vcelku klišovité a prvoplánovité...u jedné scény typu nejsem tvoje sestra a tvoje babička vlastně byla tvůj dědeček sem se docela pousmál,ale jinak je to docela slzopudič,který je uvěřitelný tak napůl.Na jedno podívání proč ne,ale nic víc...50% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jako drama to tedy zrovna moc nefunguje. Ani hvězdná ženská sestava nezajistila, aby byl tento film divácky atraktivnější a stravitelnější. Abych pravdu řekla, místy jsem se dost nudila. (45%) ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

"Já nejsem tvůj otec... já jsem tvůj syn." "... A maminka?" "To není tvá maminka. Je to tvá babička." Tenhle film je UTRPENÍ, nedoporučuji ani zasloužilým otrlcům. Skype světem vládne! Jakmile se tam ten rádoby rockovej zpěvák rozbrečí, myslela jsem, že vyhodím svůj notebook z okna. A Courteney Cox vypadá jako kdyby byla čerstvě po dvaceti nepovedených plastikách (což vlastně může být pravda). Vypadá jako joker. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Holky se snaží, ale nic to není platné. Chybí zde ta správná atmosféra. Na drama je to málo dramatické; jako obyčejný příběh obyčejných lidí v obyčejném životě tomu zase chybí uvěřitelnost. Verdikt? Slaboučký podprůměr. Film, ke kterému se není radno vracet. ■ (R) [60/100] ■ (K) [55/100] ■ (V) [59/100] ■ (♫) [59/100] ■ (E) Mother and Child (2009) ● Crazy Heart (2009) ● Fathers and Daughters (2015) ● The Diary of a Teenage Girl (2015) ● Tôkyô monogatari (1953) ● Middle of Nowhere (2008) ● Hello I Must Be Going (2012) ■ (Č) 1 ■ 1) {červenec 2016; Doma; PC} [1080p] [ϿϾ] [PZ-cz] [48/100] ■ (CSFD) sochokingTuax ■ (C) [48/100] ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné pohlazení po duši. Film plný známých tváří. Musím přiznat, že právě všechna ta slavná jména mě donutila na film kouknout. Protože já miluju tyhle filmy, kde hraje hodně lidí a sledujeme spoustu životů (Láska nebeská, Na Sv. Valentýna, Šťastný Nový rok..). A tady jde navíc o příběhy matek a dcer, což asi většinu žen musí chytit za srdce. No jo furt, na konci jsem brečela, a co má být? Svoji mámu miluju a uvědomuju si, že tu jednou nebude, tak mě to holt vzalo. Ale k věci, na film se pěkně dívá, není tam žádná nudná pasáž, kterou by bylo vhodné přetočit, pěkně plynule to jede. Opravdu pěkné. Pro chlapy ale fakt zbytečné ;) ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Jenom 95 hodnocení a 5 komentářů? :D to asi mluví za vše. Byla to hrůza. Nevím, o co se tenhle film snažil, ale rozhodně ne vzdát holt maminkám. Viděli jsme několik rodin. Příběhy některých se propojily, ale většinou ne a ani jeden příběh se mi nelíbil. Všechno moc na sílu. Děsně neumělé. Samé klišé. Jako kdyby ti lidé neuměli nic jiného než spolu mluvit přes obrazovku počítače. Vůbec nechápu, jak do něčeho takového dokázali naverbovat jména jako Susan Sarandon nebo Sharon Stone. Myslím, že takové důležité osoby, jako jsou ty co nás porodily a vychovaly, si zaslouží film úplně jiného kalibru. Ne tohle bahno. PS: Courteney Cox alias Monica z Přátel vypadá opravdu hrůzostrašně, jako by permanentně nosila masku z halloweena, sorry. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Při takovém obsazení to může zpackat jen úplný diletant. A když se navíc sejdou na place hned dva takový (scénárista a režisér) je na malér zaděláno. Byl jsem na větvi už jen z toho, jak na začátku Selma drží ten foťák. Fakt jako profík. ()

Reklama

Reklama