Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (162)

Ellimere 

všechny recenze uživatele

Opravdu není báječná. Možná někde v alternativním vesmíru, kde je Rhys Ifans tak sexy, že sbalí každou, na kterou se podívá. Kde není Jennifer Aniston naprosto na zabití a kde nejsou všechny postavy špatně obsazené. Někde není divné, že Owen Wilson potká deset prostitutek, kterým "zachránil život" a že vztahový propletenec může fungovat v tak úzké skupině ve velkém městě. Až příliš okatá pocta starým filmům a groteskám, která se zkrátka nevyvedla. Už samotná postava Imogen Poots je zvláštní - erudovaná callgirl, která je z normální rodiny, ale přesto dělá to, co dělá, i když by rozhodně měla na víc. Nudné a nevtipné. A romantické ani trochu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Poměrně mdlá komedie, ve které se toho na můj vkus stalo až žalostně málo. Sice jsem zastáncem názor, že málo je někdy více, ale taky zastávám názor, že se nic nemá přehánět. Tady se jen všichni se všem vyspí, pak se z toho nějak vtipně vybruslí a celé je to takové nijaké. Nejvtipnější byla scéna s prostitukami v obou pokojích a cekově se mi tu hodně líbila i Jennifer Aniston, pro kterou já prostě mám slabost a byl jsem rád, že celý film nestál na jejích vtipech, ale byla naopak hezky v pozadí. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je osobitá, sebevědomá, svobodomyslná, nezávislá ... a snad i trochu lehkovážná - brilantní konverzační hříčka, která si dokáže poradit doslova v každé situaci ... a ještě se přitom dobře pobaví. Nechce na vás za každou cenu udělat dojem - je spokojená sama se sebou a minulost, přítomnost i budoucnost vidí v růžových barvách. Vypráví o jedné přičinlivé dívce, která věřila na zázraky ... a taky o krmení veverek. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo si komedie pohrává jen s pár hlavními herci jako s loutkami v divadelním představení. Souhra nových a "starých" hereckých talentů byla zajímavá, stejně jako minirolička Quentina Tarantina. Docela mě zaujala Imogen Poots v hlavní roli, která vystřídala hned plejádu emocí v obličeji a měla docela zajímavý hlas. Červený puntík za snahu dostává také citát Audrey Hepburn a zmínka o Breakfast at Tiffany´s. Trefně se říká, že všechny průsery se na člověka se jednou provalí. Nutno ještě podotknout, že Jennifer Aniston svou roli zvládla skvěle a perfektně mě s tím pobavila :-). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Peter Bogdanovich konci hodne biedne, jak tak pozeram. Jeho film Papirovy Mesic z roku 1973 bol super, vtiahlo ma to hned, no ale tu zas vladne traged Owen Wilson, a zacinam ho z duse neznasat. Herec je to casto az pod/prieemrny, a vidim ho castejsie nez chcem. Dialogy su len vatovo plane plky, dokonca ani Jennifer Aniston to nemala sancu zachranit. 30 % ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)
  • Bogdanovich napísal rolu Arnolda Albertsona pre Johna Rittera, ten však zomrel. Bogdanovich sa preto rozhodol najať Owena Wilsona a zmeniť aspekty postavy Albertsona: všetky fyzické gagy určené pre Rittera boli zmenené na verbálne vtipy, aby vyhovovali bežným fórom Wilsona. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama