Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (162)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Návrat klasické komedie se vším všudy - s plejádou hvězd (obzvlášť Jennifer Aniston a Rhys Ifans jsou senzační), mazaným scénářem, který se postupem času dostává do větších a větších obrátek, a s režií, která si s ním dokáže bez problémů poradit a využít ho na sto procent. Bohužel jak je vidět z mnoha ostatních komentářů, řada lidí už dnes takové filmy neocení a zaujme je jen párvteřinový výstup Quentina Tarantina. Z toho mi je trochu smutno. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže ste boli... šľapka?!" – „Och nie, bola som niečo ako... ich múza." Ten scenár zrejme na papieri vyzeral o dosť lepšie, než to, čo sa Bogdanovichovi nakoniec podarilo pretaviť do výslednej podoby. Je to dosť škoda, pretože človek musí byť fakt "umelec", aby premrhal taký potenciál s tak výborne vybratou hereckou zostavou. 60 % ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

I. Poots je naprosto nádherná a už jenom pro ni bych ty tři hvězdy obhájila. Jinak celkem film, který ve vás moc emocí nezanechá. Takový ten snímek, na který si za pár dní nevzpomenu. Nic strašného, koukat se na to dá, ale určitě nešílí originalitou. Humor je pro mě dost na hranici. Ale nijak mě to nepoznamenalo. 2,5 * ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

No tak tahle "komedie" mě teda minula. Prvních 30minut příšerná nuda. Pak jako mávnutím kouzelného proutku se konečně začalo rozplétat o čem to tedy bude a když Owen Wilson začínal potkávat svoje šlapky, tak najednou vše začalo pomalu dávat smysl. Jenže to vydrželo zase tak 30minut a závěr byl zase příšerný. Ani výběr poměrně známých jmen tomuto zvláštnímu dílku nepomohlo! Za mě fakt za jednu hvězdičku... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo si komedie pohrává jen s pár hlavními herci jako s loutkami v divadelním představení. Souhra nových a "starých" hereckých talentů byla zajímavá, stejně jako minirolička Quentina Tarantina. Docela mě zaujala Imogen Poots v hlavní roli, která vystřídala hned plejádu emocí v obličeji a měla docela zajímavý hlas. Červený puntík za snahu dostává také citát Audrey Hepburn a zmínka o Breakfast at Tiffany´s. Trefně se říká, že všechny průsery se na člověka se jednou provalí. Nutno ještě podotknout, že Jennifer Aniston svou roli zvládla skvěle a perfektně mě s tím pobavila :-). ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Bogdanovich napísal rolu Arnolda Albertsona pre Johna Rittera, ten však zomrel. Bogdanovich sa preto rozhodol najať Owena Wilsona a zmeniť aspekty postavy Albertsona: všetky fyzické gagy určené pre Rittera boli zmenené na verbálne vtipy, aby vyhovovali bežným fórom Wilsona. (Arsenal83)
  • Imogen Poots je veľkým fanúšikom americkej kinematografie zo 70. rokov a bola veľmi nadšená zo spolupráce s Petrom Bogdanovichom. Túto rolu opísala v danom čase ako „najvýnimočnejšiu prácu, akú som kedy mala“. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama