Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (162)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Fanky bláznivá romanťárna mísící hotelové prostředí s divadelním. Zběsilá vztahová konverzačka, jenž nesundá nohu z plynu, které nechybí nadhled (jest pouze chybou divákovou, že sám jej postrádá). Mezírky ve scénáři jsou, i tak je to ale skvěle upleteno, obsazeno a zahráno, plus s perfektní tečkou na závěr jako bonbónkem. Imogen je po celou dobu úchvatná a spolu s Holly a Vivian představuje další báječnou prostitutku, přičemž lepší citát asi zvolit nemohla. "Věřím v růžovou. Věřím, že smích je nejlepší spalovač kalorií. Věřím v líbání, v hodně líbání. Věřím, že je možné zůstat silnou, i když se vše ostatní kazí. Věřím, že šťastné dívky, jsou ty nejkrásnjší dívky. Věřím, že zítřek je novým začátkem a věřím v zázraky." ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Návrat klasické komedie se vším všudy - s plejádou hvězd (obzvlášť Jennifer Aniston a Rhys Ifans jsou senzační), mazaným scénářem, který se postupem času dostává do větších a větších obrátek, a s režií, která si s ním dokáže bez problémů poradit a využít ho na sto procent. Bohužel jak je vidět z mnoha ostatních komentářů, řada lidí už dnes takové filmy neocení a zaujme je jen párvteřinový výstup Quentina Tarantina. Z toho mi je trochu smutno. ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejhorší film Jennifer Aniston. A navíc zde nehraje vůbec hlavní roli. Nejvíc mi však u ní vadí, že jí nedali její super hlas. Jinak je to celkem slušný propletenec, něco jako Beverly Hillls 90210, aneb každý s každým. Celkem zábavné, ale nijak výjimečné. Navíc je film částečně vyprávěný, nejen hraný, takže takový trochu divný styl. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Poměrně mdlá komedie, ve které se toho na můj vkus stalo až žalostně málo. Sice jsem zastáncem názor, že málo je někdy více, ale taky zastávám názor, že se nic nemá přehánět. Tady se jen všichni se všem vyspí, pak se z toho nějak vtipně vybruslí a celé je to takové nijaké. Nejvtipnější byla scéna s prostitukami v obou pokojích a cekově se mi tu hodně líbila i Jennifer Aniston, pro kterou já prostě mám slabost a byl jsem rád, že celý film nestál na jejích vtipech, ale byla naopak hezky v pozadí. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aha, to bola komédia? Som si to mohol aj skôr prečítať v tom žánrovom zaradení, možno by som sa prinútil aj občas nad niečim zasmiať. Ale asi ani nie... Celá tá "woodyallenovská" atmosféra mi išla skôr na nervy a spoločne s ním aj všetky hlavné postavy, ktorých cesty sa na môj vkus až príliš často pretínali na rôznych miestach. Toľko áčkových hercov pokope, a napokon také sklamanie. Aj keď musím uznať, že to celé malo aj viacero svetlých momentov, ale bohužiaľ, celý koncept sa mi v podstate vôbec nepáčil... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • V roku 2020 bola kópia Bogdanovichovho pôvodného zostrihu filmu stále s názvom "Squirrels to the Nuts" nájdená na eBay v ponuke Jamesa Kenneyho, 51-ročného lektora angličtiny na City University of New York. Po Bogdanovichovej smrti v januári 2022 bol strih predstavený v newyorskom Múzeu moderného umenia a je tam od 28. marca 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama