Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych lepsich filmov rezisera Hallstroma, medzi tie plansie sa pocita Skandal 2006 a Hypnotizer. Josh Duhamel je vcelku sympatak, ma aj fajnu samicu Julianne Hough. No a velka hetero laska sa moze zacat - aby bolo jasne, zbuznelu homoromantiku treba strielat a sex a manzelstvo u mna musi byt len hetero. Plus sympaticky bol aj fakt, ze zenska musela riesit, ci si zvoli lasku alebo ju dozenu problemy z jej minulosti. Dialogy su normalne, na urovni par exterierov potesilo a film na seba zarobil, to je tiez plus : 75 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdo touží odplavit trable všedních dnů a úplně vypnout, tak je tenhle film to pravé ořechové, Přesně jsem věděla do čeho jdu, protože od Nicholase Sparkse se ani nic jiného očekávat nedá a krásný plakát k tomu přímo vybízel. Chtěla jsem něco sladšího, ale ne homoli cukru, kterou nebudu schopná pozřít. Co se romantiky týká, viděla jsem od Lasse Hallströma přece jen lepší kousky. Ale po vizuální stránce to byla vysloveně pochoutka a oba kluci i Cobie s Julianne byla taky dobrá volba, to nemohu říct :-) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvědomuju si, že to nebylo nic převratného a v těch dlouhých sekvencích, kdy si hlavní postava zvykala na život v přístavním městečku, se prakticky nic nedělo. Ale nějak z toho všeho čišela taková poklidná pohoda, že jsem tomu celkem snadno propadl. Ani ty prostřihy, kdy se začala vynořovat temnější minulost, mi ten klid nenarušovaly. Stejně jako scénáristické díry. Svůj podíl na tom mají samozřejmě i herci, kteří nejenže odvedli sympatické výkony, ale až na Cobie Smulders byli i svěže neokoukaní. Ten závěr mě docela překvapil a přišel mi tak trochu nepatřičný, ale nakonec jsem nad tím mávl rukou. Tak trošku guilty pleasure. 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Hallstrom nam ukazuje, ako sa to nemá robiť. Situácia je však o to horšia, že nekopíruje ani tak hollywoodske klišé, ako tuctové televízne filmy. Vlastne pre fanatikov filmovej teórie je to zaujímavý materiál. Ako podmaz popri učení na skúšku z Dejín kinematografie takmer až dokonalé, keďže som si práve čítal pravidlá klasického Hollywoodu. Btw v tom istom čase šiel do kín ďalší Lasseho prúser, nejaká švédska krimi. Asi mal blbý rok, snáď je už z toho vonku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks je autor knih, které američtí filmaři zfilmovávají jak na běžícím páse. Evidentně jim asi vynáší. Jenže já s nimi mám strašný problém. Bezpečný přístav je totiž většinu svýho času tak strašná nuda, až jsem si myslel, že u něj stihnu uštrikovat punčochy pro Pipi dlouhou punčochu. Jenže Lasse Hallström není úplně nazdárek a celou dobu jsem si říkal, že nějakej ten silnější moment prostě musí přijít. A jak jsem tak čekal, tak se schylovalo k závěru. A ten to, světe div se, opravdu dokázal. Neuvěřitelně nudný film zakončil poměrně napínavým soukolím, které do sebe zapadlo jak šasí hodinek a já měl radost, že ty dvě hodiny nebyly úplně marné. Velké plus na tom samozřejmě má i Josh Duhamel, kterej je standardně sympaťák a Cobie Smulders, která mě od HIMYM těší snad v každém filmu, ve kterém se objeví. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama