Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (20)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cubitt překlápí svou pesimistickou krimi ještě více do psychologické studie dvou myslí, dvou osobností, jejíž prostřednictvím zvláště odhaluje dnešní hnijící Belfast, dnešní svět.. Muž, kterého musí nenávidět všechny ženy.. Velmi inspirativní střety názorů, povah, myšlenek.. Velmi důsledná dualita.. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.sérka je velmi důstojným "pokračováním" té předešlé. Jestli se tomu vlastně dá vůbec říkat pokračování, když by to bez týhle série nemělo žádnej konec. Zajímavý je, že vrah je lapen a že se příběh dál ubírá trošku netradičním směrem. Rozhodně mě navnadila si tenhle seroš dát celej. Jo a dneska mě čeká poslední díl 3. série, sem docela napjaten. Ale mám svůj tip, kdo by to mohl celý ještě pěkně zamotat... ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierny pokles urovne a par preslapov v zavere, ktore ma skor otravovali, ci dokonca nudili. Hlavne na strane vysetrovatelov a potom zvlastne spravanie "skrtica", co vsak mozeme pri jeho "psychickej jedinecnosti" ospravedlnovat hocicim. To dava tvorcom vzdy obrovske moznosti az to uz vnimam ako taku "barlicku". Samotna Gillian mi tiez uz tou "polohou" detektivky obcas liezla na nervy. 60% Snad bude tretia seria posledna a lepsia ako druha. Rad by som ten "nekonecny" hon uz videl uzavrety. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S druhou řadou přišel The Fall s možná ještě zběsilejším tempem, dokonce až takovým, kdy jsem si říkal, co se sakra může odehrávat v té poslední, třetí řadě, jestli se všechno stihne semlít již v této šestici epizod. Jamie Dornan se tu vyprofiloval v opravdu slizkého zabijáka a nebylo se čemu divit, že tenhle seroš sklízel takové ovace. Škoda, že si svůj půvab neudržel i na poslední metě. [viděno na Netflixu] ()

Nereida18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když srovnám druhou sérii s tou první... je to slabší. První série byla jako černý, britský čaj. S mlíčkem. Druhá série je už jako heřmánkový odvar. Příběh pokračuje a člověk očekává nějakou akci (tu, která byla v jedničce). Bohužel ji zde nenachází. Jamie Dornan se očividně vyléčil, poněvadž žádná další brunetka nebude zabita. V celé druhé sérii se antagonista točí kolem mladé puberťačky, která je na něm totálně, ale naprosto totálně závislá (ne, že bych se ji zrovna dvakrát divila... :)). Což trochu vyvolává otázky: "Miluje ji? Nebo ji využívá?" Nejde to přímo určit, což mě na začátku trochu iritovalo. Čím více však příběh pokračoval, tím mě tato otázka nezajímala a nudila. Herečka mi není zrovna dvakrát sympatická. A upřímně to působí místy komicky. ------ Celá druhá série se projevuje novým druhem chování hlavního antagonisty. Už nemusí zabíjet, abychom poznali jeho nahlodaný charakter. Což vyvolává trochu změnu mých voleb a přání. Jak jsem v první sérii fandila vrahovi (a G. Andersonovou nesnášela), zde se karta obrací. Konečně vidím mou starou Danu Scullyovou z Files X, kterou jsem zbožňovala. Pokud je zde nějaké plus oproti první sérii, je to "nový" charakter hlavní protagonistky. ----- Ostatní postavy... Celkem stejné, jako v první sérii. Doplňují příběh, ale netáhnou ho. ---- Rozhodla jsem se okomentovat i konec seriálu. Nechci zde vyzrazovat zápletku a co se na konci stane. Nicméně mě to trochu zklamalo. Doufala jsem, že si Jamie zahraje na vězně z Alcatrazu. Bohužel k tomu nedošlo. Tak se mi logicky ukazuje jeden maličký detail... O čem asi bude teda celá třetí série? Nevím. Nechám se překvapit. Doufám, že mě nezklame. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama