Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé série ideálním způsobem navázala na předchozí řadu, napjatou a temnou atmosféru se tvůrcům podařilo udržet. Oceňuji, že se v každé řadě neloví nový pachatel, baví mě, že můžu sledovat propracované pátrání po jediném vrahovi, seriál tak na mě působí mnohem uvěřitelnějším dojmem. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi utahaný díl, kde už nepomůže ani ten zvukový podmaz, který má navozovat tísnivou atmosféru. Stella najednou působí lidštěji...což je pochopitelné, protože původně se měla zdržet pár dní a nikoho neznala. Jenže scénář ukazuje i lidskou stránku sériového vraha a velmi okatě se distancuje od nějakého hodnocení, nebo démonizování. Navíc jsou mnohem víc do děje zatažené děti, což mi nedělá úplně dobře. Dále vidíme, že i policie v UK zápasí s rozpočtem, že novináři jsou tam opravdu hodně otravní...a to je asi tak vše ...tento díl mě moc nenadchl. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlažný začátek, ale cením přesného nájezdu na dění série první, jak kdyby se vůbec řady nerozdělovaly. Půjde spíš v kuse o jeden celistvý příběh v průřezu celým seriálem a to hodně cením. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky "nadvazovak", ked seriovy vrah zacina po predoslom "uvolneni" a zdekovani sa opat pocitovat "abstak". To si pani hlavna vysetrovatelka nedomyslela, ze ked vyzradila vrahovi informacie, o ktorych on vie, ze ich pozna len urcita osoba, ze totiz mala tuto tiez varovat alebo aspon sledovat?! Nadpriemer s obcasnymi preslapmi. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama