Reklama

Reklama

Cesta do srdce osmého trpaslíka

(TV film)
  • Československo Jůhele XV. aneb Cesta do srdce osmého trpaslíka (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh kosmické čarodějnice a jejího sluhy Milouše, kteří se chtějí za každou cenu zmocnit osmého trpaslíka, o kterého má však zájem I Sněhurka. Čarodějnice vyrobí kouzelná cukrátka, pomocí kterých promění Milouše a Mufa v otrávená jablka, a takto poměněné je pošle za Sněhurkou. Jejich cíl je jediný – otrávit Sněhurku a získat osmého trpaslíka na svoji stranu. (JuniorFest)

(více)

Recenze (8)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Osazensvo Kabaretu v TV pohadce s Mufem a Juhelakama. To proste nema chybu. A Jitka Molavcova, to je ucineny demon! :))) Bomba. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jako puberťáka mě tyhle ujeté pohádkové taškařice bavily. Milouš a Molavcová byli správná dvojka, bylo to plný nápadů a neskutečných vtípků. Dokonce jsme ve škole ve stejném duchu napsali a s velkým úspěchem sehráli několk podobně bláznivých pohádek, třeba Šípkového Růženu. Dnes už mi to sice tak bombastické nepřišlo, nicméně ta nostalgie tu je. Tak 3*+1*nostalgická. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10315095089-studio-kamarad/21154311010/obsah/148988-magazin-ju-hele-cesta-do-srdce-osmeho-trpaslika ()

Zajímavosti (2)

  • Úvodní píseň nazpíval Martin Dejdar, přesto se ale nevyskytuje v závěrečných titulcích. (sator)

Reklama

Reklama