Reklama

Reklama

Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D

(divadelní záznam)
  • USA Cirque du Soleil: Worlds Away (více)
Trailer

Magické putování cirkusovým světem Cirque du Soleil po jejich fantastických show počínaje KATM, přes „OTM" až po THE BEATLESTM LOVETM a ještě dál! Filmoví vizionáři James Cameron (Avatar) a Andrew Adamson (Shrek) vás zvou na působivé filmové dobrodružství, jaké jste ještě neviděli! Skákejte, létejte, plavte a tancujte se členy legendárního cirkusu Cirque du Soleil a staňte se spolu s nimi průvodci mladé dvojice při jejím „kouzelném putování"* do vzdálených světů za hranice veškeré fantazie. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Neffy

Neffy (hodnocení, recenze)

To je mi jasné, že zas za to může distributor (např. opět se s premierou přesunul Sin City 2, který měl být taky už letos). Zajímalo by mě proč to zrušili - jestli si myslí, že by to tady nemělo úspěch? Přitom se dalo krásně udělat reklama spolu s tím, že v únoru byli Cirque du Soleil opět v Praze. Doufám, že to jednou k nám do kin příjde. Opravdu bych to chtěla vidět v 3D...

Peklop

Peklop (hodnocení, recenze)

Mají na FTP trailer a čuměl jsem na něj s otevřenou pusou, ve 3D jsou to vizuální orgie.

Iveege

Iveege (hodnocení, recenze)

Neffy

Nevím, co se stalo, ale docela mě to mrzí. Nehrají to zatím ani v Praze a když jsem psala do kina, abych se zeptala, bylo mi řečeno, že mají problémy s distribucí.. :( Ale že mám sledovat jejich stránky, takže třeba není všem dnům konec..:)

Neffy

Neffy (hodnocení, recenze)

Nevíte co se stalo? Měli to dávat v lednu v kinech a zde na ČSFD nic, a dávají to snad jen v Praze :( tak to je velká škoda.

na příspěvěk reagoval Iveege

Neffy

Neffy (hodnocení, recenze)

Tak to je bomba! Doufám, že se vše podaří a bude to vypadat tak dobře, jak na živo. Cirque du Soleil jsou opravdu skvělí... K tomu ve 3D a James Cameron? To si nenechám ujít.

Reklama

Reklama