Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapilo, že po takové době, co se objevilo první oznámení o tom, že seriál je u konce a začíná se pracovat na 3D filmu, se mi dostane tak akorát neoriginální a o hodinu delší kopie jednoho z mnoha dílů, kde jsou jediné zajímavé novinky Nitro Golf a závěrečná ukázka na živé vystoupení (která mohla být klidně o dost delší, protože film pro někoho, kdo viděl všechny díly, nemá skoro vůbec co nabídnout). Ale i přes to, že snad všechny díly byly o dost lepší než tohle, lidem z Nitro Circus patří moje nekonečné uznání a neskutečně se na ně těším za měsíc v O2. ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Tak tihle "típci" a jejich kaskaderské kousky mě vážně pobavili. Dokonce musím říct, že jsem se bavil ještě více než koukání na Johnnyho Knoxvilla a jeho Jackass. Chrozně rád bych tuhle show chtěl viděl na živo, takže tiše budu doufat, že dorazí i někdy k nám do republiky. Zážitek to musí být fantastický. ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Toto je film, pri ktoromm človek povie "wow!", ale aby to niekoho humorne zabavilo to asi nie je. Je to čistá kaskadérina a tej show tam je pomenej. Veľa ľudí to tu porovnáva s Jackass ale toto je úplne o inom. Ak sa niečo nepodarí v Jackass je to sranda, ale aksa niečo nepodarí tu tak končia títo chalani prinajlepšom v nemocnici (viď. skok s autom). Ako komédiu by som toto neradil vôbec, lebo úprimmne som sa zasmial len, keď im tam zostal vysieť ten skúter na rampe. Priemerný film s perfektnými predvedenými kúskami, ale toto nie je film, ktorý by som si pozrel 50x ako som už videl Knoxvilla a spol. Hodnotenie 5 z 10, ale 100 ludí 100 chutí. P.S. Chcel by som si skúsiť zahodiť melón z mrakodrapu! ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

To posledné čo som chcel v tomto komentári robiť, bolo porovnávať Nitro Circus s hociktorým filmom Jackass, ale musím a Nitro Circus v ňom jasne prehráva. Jackass spoliehal na nevydarené pokusy scénok, ale Nitro Circus stavia na ich úspešné zvládnutie, čo sám sebe hádže polená pod nohy. Nie že by neboli kaskadérské kúsky zaujímavé, miestami sú obdivuhodné, lenže sú ukázané zo všetkých uhlov, ktorými boli natočené a to omrzí už pri treťom uhle. A zbytočný vatových kecov je tu toľko, že vás to núti len ďalej pretáčať a tie ich víťazné dvojminutové pokriky ma neopísateľne iritovali. ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Dost podobná banda bláznů jako je Jackass, jen tohle je víc o adrenalinových sportech. Motorky, čtyřkolky, dětské tříkolky, kola, lyže, snowboardy, nákupní vozíky ,skaty ,brusle a dalších x věcí se dá použít k vyblbnutí extrémních bezmozků v čele s Travisem . A to se mi líbí. Šílenost z toho přímo čiší. Měl jsem možnost zažít tuhle show v O2 areně v Praze a můžu osobně říct, že to byl naprosto legendární zážitek. Kdo miluje adrenalin, tak tímhle určitě nepohrdne ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama