Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Cracker 

všechny recenze uživatele

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

To posledné čo som chcel v tomto komentári robiť, bolo porovnávať Nitro Circus s hociktorým filmom Jackass, ale musím a Nitro Circus v ňom jasne prehráva. Jackass spoliehal na nevydarené pokusy scénok, ale Nitro Circus stavia na ich úspešné zvládnutie, čo sám sebe hádže polená pod nohy. Nie že by neboli kaskadérské kúsky zaujímavé, miestami sú obdivuhodné, lenže sú ukázané zo všetkých uhlov, ktorými boli natočené a to omrzí už pri treťom uhle. A zbytočný vatových kecov je tu toľko, že vás to núti len ďalej pretáčať a tie ich víťazné dvojminutové pokriky ma neopísateľne iritovali. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V Hollywoodu se toho báli......a ono to stálo jen pár šlupek........ Takže těch sedm lidí naložte do dětského, pardon školního autobusu, a koukejte kam doletí. Já tedy nevím, ale připadá mi to ujetý a pitomí. Mám dojem, že to nejsou normálně uvažující lidí. Nedostatky ve fyzice a matematice jsou zde do očí bijící. Taky nejsem dokonalej, má čeština má hodně chyb, ale hlava, to je něco jiného. Jejich pokusy mi připadají ubohé a ještě se to pokouší zpracovat do filmu. To že je nějaké umění? Dle mého je to nedostatek rozumu schovaný za rouškou "svobody". Úvodní varování před "filmem" a následný film bych pouštěl jako instruktážní snímek o degeneraci mozků. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama