Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nulový děj, nulová zápletka, plný počet hvězdiček. Jak to? Protože je to prostě kurevská paráda. Kdyby to mělo o několik desítek minut víc, tak bych musel s hodnocením níž, ale takhle ta hodina a půl divákovi uteče jako nic a dívat se na ty šílené kousky (neskutečná práce s kamerou) bylo prostě potěšení. Na tuhle show bych i zašel. 90% ()

Reklama

Cracker 

všechny recenze uživatele

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

To posledné čo som chcel v tomto komentári robiť, bolo porovnávať Nitro Circus s hociktorým filmom Jackass, ale musím a Nitro Circus v ňom jasne prehráva. Jackass spoliehal na nevydarené pokusy scénok, ale Nitro Circus stavia na ich úspešné zvládnutie, čo sám sebe hádže polená pod nohy. Nie že by neboli kaskadérské kúsky zaujímavé, miestami sú obdivuhodné, lenže sú ukázané zo všetkých uhlov, ktorými boli natočené a to omrzí už pri treťom uhle. A zbytočný vatových kecov je tu toľko, že vás to núti len ďalej pretáčať a tie ich víťazné dvojminutové pokriky ma neopísateľne iritovali. ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Hlavný problém Nitro circusu nie je ani tak nálepka vyžierky Jackassu, ako samotná náplň ich tvorby. V tomto filme sa krásne odzrkadlí, že vlastne všetko čo robia - aj keď to má hlavu a pätu, zmysel a v sebe skrytý hlbší význam, tak väčšinu času o tom vyslovene partička okolo Travisa Pastranu len kecá. Myslím, že taký projekt si jednoducho zaslúžil viac akcie a samotných trikov, skokov a podobných hovadín, ako obšírneho a únavného kecanie, ktoré je po veľmi krátkom čase nesmierne monotónne. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama