Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že s touto šílenou partou (v mnohém podobnou Jackass - ale bez blitek :)) jsem se v jejich celovečeráku setkal vůbec poprvé ale setkání to bylo zábavné a intenzivní. Opravdu zábavná podívaná o bláznech, kteří mnohokrát riskují své životy jen pro to aby překonávali hranice a pobavili ostatní. Kde uvidíte skok přes propast s kamionem nebo autobusem? Zde ano. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju. ()

Reklama

MIRAS133 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to o dost víc než Jackass, rád se dívám na xGames a takový podobný akce jako skákání na motorkách to je fakt zážitek... přidat do toho pár skoků se školním autobusem nebo kamionem a vzinkne takovej úlet jako je Nitro circus.. pro mě fakt úžasná podívaná. Jackass však neodsuzuju rád se na to podívám, ale mohli by si odpustit to sraní nebo blití :D ale třeba houpačka s býkama byla nezapomenutelná :D 4* ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Profesionálny šialenci. Pastranu a spol. sledujem už nejaký ten piatok a stále ma dokážu prekvapiť ich originalitou a obrovským nadšením z každého úspešne prevedeného, smrteľne nebezpečného a taktiež napínavého kúsku. V tomto celovečeráku im to však s tou originalitou, až tak nevyšlo. Niektoré kúsky vyhrabali z archívu... Veľmi mi vo filme chýbal Andy Bell a jeho vycibrený zmysel pre humor. Film je sám o sebe veľmi zábavný, napínavý a pre fanúšikov adrenalínových športov je to samozrejme povinnosť. Do budúcna by som len chcel vidieť viac pekelných trojkolieeeeeeeeeeeeek! ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celkem mě překvapilo, že po takové době, co se objevilo první oznámení o tom, že seriál je u konce a začíná se pracovat na 3D filmu, se mi dostane tak akorát neoriginální a o hodinu delší kopie jednoho z mnoha dílů, kde jsou jediné zajímavé novinky Nitro Golf a závěrečná ukázka na živé vystoupení (která mohla být klidně o dost delší, protože film pro někoho, kdo viděl všechny díly, nemá skoro vůbec co nabídnout). Ale i přes to, že snad všechny díly byly o dost lepší než tohle, lidem z Nitro Circus patří moje nekonečné uznání a neskutečně se na ně těším za měsíc v O2. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama