Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nulový děj, nulová zápletka, plný počet hvězdiček. Jak to? Protože je to prostě kurevská paráda. Kdyby to mělo o několik desítek minut víc, tak bych musel s hodnocením níž, ale takhle ta hodina a půl divákovi uteče jako nic a dívat se na ty šílené kousky (neskutečná práce s kamerou) bylo prostě potěšení. Na tuhle show bych i zašel. 90% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že s touto šílenou partou (v mnohém podobnou Jackass - ale bez blitek :)) jsem se v jejich celovečeráku setkal vůbec poprvé ale setkání to bylo zábavné a intenzivní. Opravdu zábavná podívaná o bláznech, kteří mnohokrát riskují své životy jen pro to aby překonávali hranice a pobavili ostatní. Kde uvidíte skok přes propast s kamionem nebo autobusem? Zde ano. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Toto je film, pri ktoromm človek povie "wow!", ale aby to niekoho humorne zabavilo to asi nie je. Je to čistá kaskadérina a tej show tam je pomenej. Veľa ľudí to tu porovnáva s Jackass ale toto je úplne o inom. Ak sa niečo nepodarí v Jackass je to sranda, ale aksa niečo nepodarí tu tak končia títo chalani prinajlepšom v nemocnici (viď. skok s autom). Ako komédiu by som toto neradil vôbec, lebo úprimmne som sa zasmial len, keď im tam zostal vysieť ten skúter na rampe. Priemerný film s perfektnými predvedenými kúskami, ale toto nie je film, ktorý by som si pozrel 50x ako som už videl Knoxvilla a spol. Hodnotenie 5 z 10, ale 100 ludí 100 chutí. P.S. Chcel by som si skúsiť zahodiť melón z mrakodrapu! ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Dost podobná banda bláznů jako je Jackass, jen tohle je víc o adrenalinových sportech. Motorky, čtyřkolky, dětské tříkolky, kola, lyže, snowboardy, nákupní vozíky ,skaty ,brusle a dalších x věcí se dá použít k vyblbnutí extrémních bezmozků v čele s Travisem . A to se mi líbí. Šílenost z toho přímo čiší. Měl jsem možnost zažít tuhle show v O2 areně v Praze a můžu osobně říct, že to byl naprosto legendární zážitek. Kdo miluje adrenalin, tak tímhle určitě nepohrdne ! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama