Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

Reklama

srbak 

všechny recenze uživatele

Hlavný problém Nitro circusu nie je ani tak nálepka vyžierky Jackassu, ako samotná náplň ich tvorby. V tomto filme sa krásne odzrkadlí, že vlastne všetko čo robia - aj keď to má hlavu a pätu, zmysel a v sebe skrytý hlbší význam, tak väčšinu času o tom vyslovene partička okolo Travisa Pastranu len kecá. Myslím, že taký projekt si jednoducho zaslúžil viac akcie a samotných trikov, skokov a podobných hovadín, ako obšírneho a únavného kecanie, ktoré je po veľmi krátkom čase nesmierne monotónne. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kromě dech beroucích kousků, které pomůžou člověku spolknout nevědomky nasucho klidně i celý rohlík, se dočkáme i trochu té chlapácké legrace. Není nad to, když si cvalda rozbije držku na tříkolce, nebo se spálí o gumu. Jo, takový dokument prostě nenudí, ale na druhou stranu ani tolik nešokuje, jak jsem původně očekával. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jackass bez nechutností zameraný čisto len na kaskadérske kúsky, na ktorých je fascinujúce to, že sa im väčšina z nich nepodarí. Behom filmu som nadobudol dojem, že to je parta idiotov, ktorá má síce veľké gule ale žiadny rozum. Všetky tie kúsky robia štýlom pokus omyl a väčšinou je výsledkom omyl. Ale ako bláznivý kaskadérsky výplach na jedno pozretie to celkom funguje. 6/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)
  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama