Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,377,618Tržby Celosvetovo $4,183,697▐ zopár dosť praštených nápadov ale len niekoľko skutočne stálo za to, hlavne veľa kecov okolo toho /35%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Umím skočit tři salta s dvěma vruty na tříkolce, ale ty dopady hlavou na beton mi zatím nedělají příliš dobře. Proto se občas podívám na ty, kterým za podobné šílenosti někdo platí a tentokrát jsem byl hodně spokojen. Jízda na motorce přes napuštěný bazén, skákání s Monster Truckem přes údolí, válení sudů s autem či přeskakování mezi mrakodrapy jsou kousky, které si nyní pozorně rozeberu v elektronické tužce u videa a v některém z příštích životů se na ně určitě vrhnu. Zatím jsem však příliš hrdý na celistvost svého skeletu a nepoškozenost většiny orgánů. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tak tahle banda z tříkolek ještě nevyrostla a i když je to možná jen banda zaostalejch puberťáků, tak bych se na jejich SHOW chtěl podívat naživo. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kromě dech beroucích kousků, které pomůžou člověku spolknout nevědomky nasucho klidně i celý rohlík, se dočkáme i trochu té chlapácké legrace. Není nad to, když si cvalda rozbije držku na tříkolce, nebo se spálí o gumu. Jo, takový dokument prostě nenudí, ale na druhou stranu ani tolik nešokuje, jak jsem původně očekával. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pro mě je jednička Jackass, a jakákoliv napodobenina se mu kvalitně nemůže rovnat. Některé nápady ovšem oceňuji, přesto si myslím, že je to nadhodnocené. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nitro Circus je něco jak Jackass. Po stránce obtížnost triků je na mnohem vyšším levelu, ale bohužel postrádá humor. Před triky i všemi, kteří v sobě najdou tolik odvahy se do daného kousku pustit je nutné samozřejmě smeknout. Adrenalin se mi zvedl pouhým pohledem na jednotlivé kousky. Nedovedu si představit, kolik ho mají v krvi samotní aktéři. Celkové zpracování je rovněž úžasné. V HD kvalitě se jedná o pastvu pro oči. Téměř 4*. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Slušná obdoba Jackass doladěná srdceryvnými motty a krasně střiženými slow motion záběry. a) Ááááuuuu, b) Jsi v pořádku?, a) Dostal jsem křeč do lýtka, to je bolest!!, b) Spadl jsi z výšky na hlavu a tebe bolí lýtko? :-DD ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snesitelnější než-li Jackass, jelikož tam sou hovada, co dělaj jen nechutný hovadiny.Tihle borci ( a borka ) dělaj šílený kaskadérský kousky a nad některejma trikama zůstává rozum stát.Upřímně sem ale čekal trochu nadupanější filmek, přeci jenom spousta triků, který Nitro předvedlo v tomhle filmu není zase taková pecka, tak 60% kousků ( hlavně těch vodních ) by zvládl každý "obyčejný" smrtelník s trochou nadšení pro adrenalinové šílenosti.Snad jedinej moment, kdy sem opravdu kroutil hlavou bylo, jak skákali z mrakodrapu na mrakodrap, zajímalo by mě, jak by se smáli, kdyby se Pastrana rozjel trochu pomalejc a dole z něj našli jenom kaši a zbytky z helmy.Když chtěj riskovat život, prosím.Žijou naplno a nemyslej na následky, obdivuhodné, záviděníhodné a zároveň nepochopitelné.Víc než jejich kousky mě bavili jejich hlášky.Spadnul si na držku a máš kreč v kotníku, vážně? :) 60%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že s touto šílenou partou (v mnohém podobnou Jackass - ale bez blitek :)) jsem se v jejich celovečeráku setkal vůbec poprvé ale setkání to bylo zábavné a intenzivní. Opravdu zábavná podívaná o bláznech, kteří mnohokrát riskují své životy jen pro to aby překonávali hranice a pobavili ostatní. Kde uvidíte skok přes propast s kamionem nebo autobusem? Zde ano. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívaní úplně stačí sem tam prostě koukám a říkám si dobrý ale jinak neoslovilo, některé věci super jiné nic moc a nuda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jackass bez nechutností zameraný čisto len na kaskadérske kúsky, na ktorých je fascinujúce to, že sa im väčšina z nich nepodarí. Behom filmu som nadobudol dojem, že to je parta idiotov, ktorá má síce veľké gule ale žiadny rozum. Všetky tie kúsky robia štýlom pokus omyl a väčšinou je výsledkom omyl. Ale ako bláznivý kaskadérsky výplach na jedno pozretie to celkom funguje. 6/10. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V Hollywoodu se toho báli......a ono to stálo jen pár šlupek........ Takže těch sedm lidí naložte do dětského, pardon školního autobusu, a koukejte kam doletí. Já tedy nevím, ale připadá mi to ujetý a pitomí. Mám dojem, že to nejsou normálně uvažující lidí. Nedostatky ve fyzice a matematice jsou zde do očí bijící. Taky nejsem dokonalej, má čeština má hodně chyb, ale hlava, to je něco jiného. Jejich pokusy mi připadají ubohé a ještě se to pokouší zpracovat do filmu. To že je nějaké umění? Dle mého je to nedostatek rozumu schovaný za rouškou "svobody". Úvodní varování před "filmem" a následný film bych pouštěl jako instruktážní snímek o degeneraci mozků. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nulový děj, nulová zápletka, plný počet hvězdiček. Jak to? Protože je to prostě kurevská paráda. Kdyby to mělo o několik desítek minut víc, tak bych musel s hodnocením níž, ale takhle ta hodina a půl divákovi uteče jako nic a dívat se na ty šílené kousky (neskutečná práce s kamerou) bylo prostě potěšení. Na tuhle show bych i zašel. 90% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Banda šílených bláznů to musím uznat,některé kousky byly vážně povedené,ale pro mě pořád vítězí Jackass. 75% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

" Kámo, tys dopad tak tvrdě, že jsem myslel, že začneš zase chodit." Tohle je nejlepší věta z celýho filmu. Naprostej nářez, kterej bych chtěl taky někdy zažít. Tohle opravdu neni Jackass. Jak se řeklo ve filmu. Akce v jackassu jsou udělané tak, aby se posrali ale věci dělaný v Nitru musejí vyjít, jináč člověk, kterej je dělá zemře. Naprosto úžasný scény. Koukám i na seriál a tohle se mu v pohodě vyrovná. Možná to je ještě lepší. Úžasnej film, kterej musíte vidět, jestli máte rádi adrenalin a všecko kolem toho. Teď mě nejvíc sere, že jsem nebyl na Nitro cirkus live tady v Praze. A bude mě to srát asi ještě hodně dlouho. Aspon u tohodle film ujsem si to trochu vynahradil. Doporučuju. ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Tak tihle "típci" a jejich kaskaderské kousky mě vážně pobavili. Dokonce musím říct, že jsem se bavil ještě více než koukání na Johnnyho Knoxvilla a jeho Jackass. Chrozně rád bych tuhle show chtěl viděl na živo, takže tiše budu doufat, že dorazí i někdy k nám do republiky. Zážitek to musí být fantastický. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nuž, napodobniť Jackass je naozaj ťažké, velmi sa im to nepodarilo. Nudné kecy okolo toho a dosť slabé kúsky. Nitro Cirkus nezaujal, ale svojich fanúšikov isto má, tak ako aj vratné lahve ktoré ma dnes tiež nudili. Tuším že aj fanúšik z LA dal nízke hodnotenie. Hviezdička nazvyš za zaver v cirkuse inak strata času. Toto pridávať do služby netflix nemuseli. 2* ()

Reklama

Reklama