Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest ambiciózních studentů forenzních věd je na vzdáleném ostrově postaveno proti sobě, aby na této expedici mohli ukázat, kdo z nich má nejlepší předpoklady pro práci u FBI. Kapitán Veneziano a profesor Tomkins sem umístili mrtvoly, na kterých si účastníci této mise mají vyzkoušet to, co se ve školách naučili. Z mrtvol na ostrově se ovšem postupem času stávají zombie, a to co začalo jako boj o kariéru u FBI, se mění v boj o holý život. (cardinals)

(více)

Recenze (103)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to evidentně nízkorozpočtové, se nejedná o špatnou věc, ale i tak to nezachraňuje ten fakt, že kromě dobrého nápadu a povedených masek a gore se jedná o naprosto průměrný zombie horor, který mě docela nudil. Kdyby mě to bavilo, tak jsem v hodnocení shovívavější, takhle ale ne. Zase ale musím pochválit povedený (a vtipný) závěr, jenže jinak je 13 Eerie film čistě pro fanoušky tohohle subžánru, ostatním moc nedá. 2* ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ani nevim proč, ale já se u tohoto filmu skoro pořád smál :-D tvůrci se snažili aby to bylo krvavé a děsivé, ale to se fakt nepovedlo. Gumová kůže, spousta kečupu a několik kilo vinných klobás tak to by bylo GORE, která opravdu neděsí, ale herci se fakt snaží a řvou jak kdyby je vraždili opravdu to se musí nechat. Postavy až na vyjímky extratupé, takže je člověku celkem fuk, kdo zařve a kdo ne, ale nějakým zvráceným způsobem mě to celkem bavilo. Možná díky těm "zombíkům" nebo co to jako bylo :-D ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Skôr by sa to hodilo do televízie JOJ PLUS na 23.00 hodinu ako tv film. Kde bol preboha scenár? Šesť študentov je na praxi, aby skúmali telá mŕtvol, namiesto toho mŕtvoli skúmajú študentov, kto má lepšie mäsko....Aspoň, že tie masky boli docela dobré a tej krvy a čriev tu bolo dostatok inak by šiel film do..... Kanadský priemer, ale na to som si už zvykol 40% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Navzdory nízkému rozpočtu to mělo více než dobré efekty a zpracování. Ve svém žánru bych řekl i nadprůměr. Alespoň polovinu času se nemusí hned odehrávat ve tmě a nezmršili doslova ani ten konec. Jinak to jede ve svých kolejích, kdy se z nenadání objeví polomrtví a je jen otázkou kdo to schytá jako první. Možná byla škoda, že ve dvoučlenných skupinách byl vždy jeden machr a jeden posera. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A hele, stará známá vlkodlačí dáma! Tahle zombiárna mě potěšila, jelikož si na nic nehraje, nic neobjevuje, jen dá divákovi to, co čeká. Hezké lesní prostředí s mlhou a laškovnými slunečními paprsky, močály, hustá křoviska s trny, co krásně vniknou do očí, a slušivé zombie, co vypadají jak skřeti z LOTRa a běhají rychleji než Zátopek. A jak jim chutná! Sice nechápu, proč střeva, když lidské tělo má daleko onačejší kousky, ale jejich vervu, s jakou oběti konzumují, by jim leckterý kanibal mohl závidět. Každopádně trhání první oběti, chycené v křoví, je hodně věrohodné...řekl bych, že skoro až skutečné. Takže skupinka obětí běhá sem a tam, v patách monstra, do toho stříká krev na všechny strany, kulky lítají, občas ji chytne někdo omylem (ne občas, jen jednou, ale i tak), pěkné gore, večerní červánky, naděje umírá...a to je asi tak všechno. Co víc si na jedno podívání přát? ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama