Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (1 054)

Jordan 

všechny recenze uživatele

animáky, ktoré k nám chodia z hollywoodu, nevyhľadávam ba priam sa im vyhýbam, ale nakoľko som na LEGU vyrástol a verím, že na ňom raz budú vyrastať aj moje deti, lebo je to jedna z najgeniálnejších hračiek, tomuto animáku som dal šancu a dobre som urobil, lebo to bolo plné nápadov, vtipné a hravé a to, že to bol LEGO film, bolo využité naplno (teda = nielen pre marketingové účely, ale zmysel LEGA ako hračky so špecifickými funkciami bol naozaj organicky zapracovaný do príbehu); + kopec známych hlasov/hercov v polohách, v akých ich v hraných filmoch naozaj nepoznáme (liam neeson); ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Évryfink is asmmmm! Tento film sa stal už po jednom zhliadnutí mojím obľúbeným filmom. A po druhom zhliadnutí jedným z naj! "Everything is awesome" je tá najchytľavejšia pesnička akú som kedy vo filme počula. Už 3 dni ju nemôžem dostať z hlavy a pri donútení kamošov aby si to pozreli, som z obývačky stále počula Évryfink is asmmm... a prvé čo mi priateľ povedal po prebudení? Jasné, Évryfink is asmmmm. Odporúčam jednoznačne originálne znenie. Emmet mal strašne dobrý dabing a pri scéne kde vravel len "Uhm, uhm" som myslela, že som sa do neho zamilovala. Alebo som si to len myslela, že som si to myslela? Ale najobľúbenejšia pesnička je jednoznačne tá od Batmana. Dááárknes, nou perents! In d bejsment. Blek kafí! Treba si vypočuť! Jednoznačne skvelá paródia na Temného rytiera. Strávila som ju s nadšením aj keď Temného rytiera najmä trojku zbožňujem. Jo a ešte! Supr rič! Musím i vynachváliť všetky tie detaily. Znázornenie vody, ohňa....tie lego kocky boli proste úplne, úplne ale úúúúplne všade! Proste perfišné. A nezabudnuteľná scéna? Emmetov mozog a hláška, že moc sa tu toho nedeje. V skutočnosti sa v ňom nedialo vôbec nič. Ešte teraz sa smejem popod fúz. Dávno som sa tak dobre nenasmiala. Odporúčam pozrieť ako jedna veľká partia. Príde vám to ešte 2x tak smiešne. Viem o čom hovorím. Teda pokiaľ v partii nemáte suchárov. Ľutujem iba jedno jediné, že som na tom nebola v kine a nevidela na veľkom plátne všetky tie úžasné detaily. A ešte niečo na záver. CHCEM UNIKITTY! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...KDY JEDINEČNÝ SE ŽLUTÝM OBLIČEJEM KOUSEK ODPORU OBJEVÍ V ÚKRYTU V PODZEMÍ A SPOLEČNĚ S UŠLECHTILOU ARMÁDOU CELOU NAŠI ŘÍŠI SPASÍ...“ /// Tak tohle je totální uchylárna! (skoro jako když koukám na ty japonský kokotiny!) Film vo Lego® postavičkách, udělanej z Lego® kostek. Budiž. Emmet je vobyčejnej průměrnej chlap (typizovanej stavební dělník) a mluvilo se vo něm v proroctví. Ovšem pak začnou lítat Lego® střely, Lego® mozek, Lego® voda, Lego® prach, Lego® výbuchy a nesmí chybět ani Batman (Lego®). Květnatý řečičky… vlastně ne – spíš kraviny vypouštěný Lego® úst. A taky plno hloupejch nápadů, který zachráněj svět. Jako bonus hezký poselství o výjimečnosti (hned po spoustě filmovejch vodkazů!). Bezva nápad! To se kurva cení! Že děcka? A dospěláci? Vy mazejte do hračkárny! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V neděli beru parchanty na Legopárek. 2.) Toužím po světě, kde by spoustu problémů vyřešil odlakovač. 3.) Thx za titule ,,.Bac. a Araziel“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pecka, kterou hned řadím mezi klasiku jako SOUTH PARK: PEKLO NA ZEMI nebo ÚŽASŇÁKOVI. Svižné, nápadité, vtipné. V akčních scénách možná až příliš zběsilé, ale vzpomínky na dětská léta strávená se stavebnicí (v mém případě náhražkou LEGA jménem CHEVA) spolehlivě oprášeny. Super závěrečná tečka s Duplem! ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Jestli někoho opravdu nemáte rádi a chcete aby trpěl, doporučuji mu pouštět písničku Everything Is Awesome celý den. Ta písnička je zlo a už přes týden jí nemůžu dostat z hlavy. Jinak je LEGO hrozně fajn, taková pohádka jak pro dospělé, tak i pro malé. Plno narážek, humoru i známých postav. A Batman je největší frajer. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (50)

  • Ak by na výrobu filmu boli použité iba jednotlivé kocky lega, bolo by ich treba zhruba 15 miliónov. (figliar)

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama