Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (1 054)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na dánsku stavebnicu Lego mám veľmi dobré spomienky. Pripomína mi detstvo. S Legom som strávil dlhé hodiny. Rozvíjalo moju kreativitu a fantáziu. Keď v roku 2014 vyprodukovala americká spoločnosť Warner Bros. Entertainment filmový "Lego príbeh", tak som bol velice zvedavý ako to bude vypadať. Pozrel som si to a bol som spokojný. Dobrodružný sci-fi fantasy príbeh ma zaujal a jedinečné kockato-hranaté lego animácie sa mi hodne páčili. *** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Každý kto sa hrával s legom toto určite ocení a kto navyše pozná väčšinu filmových klasík to ocení taktiež, pretože tento lego animák si bere niektoré postavy a udalosti zo znamych filmov, čo je rozhodne trefa do čierneho. Keby animácia nebola miestami až tak moc legová, tak by to bolo aj prehľadnejšie, takto sa v tom dalo miestami dosť ťažko zorientovať čo je čo. Inak fajn zábava, ktorú mi pokazil hlavne koniec. A Batman jasne najlepší :-) 80% - 4* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak ultra vtipny to neni, v podstate ty nejlepsi hlasky jsou uz provareny v traileru. Ale rozhodne to je ten nejakcnejsi animak, jakej jsem kdy videl. Je to sice naprosta fantasmagorie, ale opravdu neni snad minuta, kdy by nebyla nejaka akce. Navic animace je fakt senzacni, hudba taky a postavy vlastne taky. Ale na maximalni hodnoceni proste potrebuju vic, nez jen 100 minutovy blbnuti. Ale i tak lepsi 4*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 9/10/// PLUS: určitě originální dabing, já byl na české verzi, která je zdařilá, na originál to zajisté ale nemá, pobavil mě Falcon ze Star Wars, Batman, Leonardo, C-3PO, Green Lantern a vlastně bych mohl vyjmenovat většinu, prostě celé je to skvělá parodie, komedie, přitom pořádně akční, plné výbuchů a všechno je to z lega, já vím neříkám vám nic nového, ale prostě žasnu MÍNUS: jeden stále se opakující ústřední song mi zní v hlavě ještě teď, děj je místy trochu přeplácaný./// Shrnutí: Do kina jsem se dostal až čtyři měsíce od premiéry, ale za to film nemůže, naopak ho musím pochválit za vytrvalost. Takže vlastně jásám, konečně jsem ho viděl. Není to taková bomba jak jsem očekával, ale to asi jen proto že očekávání byla obrovská a ta zábava, která tu je ve velké míře se skrývá nejen v odkazech na jiná díla, ale i v detailech, které ocením asi až po dalším a dalším zhlédnutí./// Celkem 77%/// ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Z trailerov a ďalšieho bohatého video-materiálu, ktorý sprevádzal marketingovú kampaň, sa dá vybadať, že humor do veľkej miery stojí na situačných a uštipačných poznámkach, slovných hrách a na pop kultúrnych odkazoch a sebakritickej satire namierenej jednak na hračkársky priemysel (ak sa na príbeh pozrieme ako na celok), ale aj na Hollywood samotný. Dramaturgiou mieri na deti a dialógmi na dospelých. Či vám tento humor príde vtipný už musíte posúdiť sami. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (50)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 257 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 468,3 mil. (NIRO)
  • Pracovným označením filmu bolo "Lego: The Piece of Resistance". (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama