Reklama

Reklama

Kaingwa Abel

(seriál)

Epizody(20)

Obsahy(1)

V tomto seriálu inspirovaném biblickými postavami vede nadaný doktor Cho-in požehnaný život, ale jeho starší bratr se užírá závistí. (Netflix)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Klasická revenge story mezi dvě bratry s komplikovanou minulostí a příbuzenskými vztahy. So Ji-sub jako Lee Cho In se dostane neplánovaně v rámci lékařského pobytu v Číně k tradičním korejským motivům únosu a ztráty paměti. Nicméně jeho charakter je zajímavě podán, není to žádný suchar, umí zabavit, má charisma. Svůj boj a pomstu vede celkem promyšleně a nespatřil jsem žádné větší logické lapsy, ani nesmyslné jednání. Navíc potká hned od začátku v Číně uprchlou Severokorejku Ji Young, pracující jako jeho průvodkyně, kterou hraje jedna z nejroztomilejších a nejschopnějších korejských hereček. Han Ji-Min je ve své roli výborná, postupně mění svůj názor na protivného doktora, kterého musí sledovat. Jako vždy je bezprostřední opravdová, nikoliv jen roztomilá, perfektně zobrazuje svoji postavu, která neví, zda má tajit dále minulost, nebo nechat vše být. ve zostřujícím se konfliktu. Navíc ten perfektní severokorejský přízvuk ze kterého půjdete do kolen, stejně jako její škály emocí. Paradoxně mě málo bavila linka s hlavním záporákem a ženou o kterou usiloval. Nebylo to špatné, taková ta korejská klasika, kterou na 3,5 hvězdy povyšuje hlavní herecké obsazení. ()

springtime 

všechny recenze uživatele

Váhala jsem mezi 4 a 5, protože obzvláště ke konci již bylo těch slz a dramatických prohlášení pro mě až příliš, ale vyspala jsem se na to a nakonec hodnotím na 5. Přece jen herecké výkony byly vynikající. ()

Reklama

Reklama